Vulnerability scan

In Nyheder by Karsten OlsenLeave a Comment

En kunde bad os for nylig om at lave et vulnerability scan

Meeeeennnnn…. Det kan bare dække over rigtigt mange ting. Men vi assisterer selvfølgelig gerne! I det ovenstående tilfælde blev vi hurtigt enige om et scope der passede til kundens behov. Indsatsen behøver nemlig hverken være omfattende eller kompleks. Heller ikke selvom der er termer, som man ikke lige har styr på.

For dig som ikke lige er helt med på hvad ovenstående termer dækker over, så kan jeg fortælle, at det handler om at finde sårbarheder i IT udstyret. Det kan med andre ord handle om at afdække om der er sikkerhedhuller. For eksempel sikkerheds-huller, som en hacker kan bruge til at få kontrol over din hjemmeside. En disciplin der bliver mere og mere vigtig.

  • I forbindelse med at vores systemer indeholder mere og mere følsom information.
  • I forbindelse med at vores hjemmesider og portaler kan udføre flere og flere vigtige handlinger. Eksempelvis at bestille varer, opsige abonnement osv.
  • I forbindelse med at vi bliver mere og mere afhængige af at vi selv og vores kunder konstant kan få adgang til vores hjemmesider.
  • Og i en hel masse andre situationer

Har du også et behov for at sætte ind på dette område, så kommer vi gerne med et oplæg, og vi udfylder gerne de blanke huller, der hvor du ikke har alle svarene. Det vigtige er, at vi sammen kommer frem til en løsning, som driver din forretning fremad, som opfylder behov, og som samtidigt koster mindst muligt.

It-sikkerhedsgennemgang

En it-sikkerhedsgennemgang kan bestå af mange dele, og der kan være mange forskellige mål og årsager til at få den lavet. Virksomheder tænker ofte på IT sikkerhed, når der er noget der klemmer, men det er et område, det kan være rigtigt godt at være proaktiv omkring. Det er også et stort område, som nemt kan koste mange penge. Det er vigtigt at prioritere indsatsen og ikke bare købe produkter og services ind i et pludseligt opstået panikanfald.

Vi sparrer gerne om alle behov og udfordringer, og vi assisterer gerne med det praktiske. Du kan eksempel bruge os til rådgivning om IT revision. Du kan bruge os til at få udarbejdet en IT sikkerhedspolitik. Eller du kan bruges os når du skal have hjælp til at få lavet en anmeldelse til datatilsynet. Du kan bruge os til at udføre vulnerability scans og meget meget mere.

Læs mere om vores ydelser indenfor IT sikkerhed
Læs mere ip vulnerability scan / ip-sårbarhedsscanning

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.