En idé kommer til verden #2 – tidsregistrering

In Nyheder by Karsten OlsenLeave a Comment

Prolog: I et tidligere indlæg skrev jeg om en mulig forretningsidé. Kort fortalt, så var vores process omkring fakturering af timer her hos Sanocast ApS ikke helt så smidig, som vi ønskede.

Det var specielt tidsregistreringen i økonomisystemet e-conomic, som var bøvlet. Det er muligt at tidsregistrere i e-conomic i projektstyringsmodulet (det kan du evt. læse mere om her: http://wiki2.e-conomic.dk/projektstyring/tidsregistrering). E-conomic virker fint, men det er lidt tidskrævende at registrere timer.

Tidsregistrering i e-conomic

Vi udarbejdede derfor et såkaldt Excel Add-In, som kunne gøre registreringen nemmere.

Dette værktøj gør det muligt at foretage timeregistreringer direkte i Excel og automatisk overføre til økonomisystem og fakturering. Måske er der andre, der har samme behov. Måske er der et marked for et lille niche-produkt, eller måske ikke? Det er det, jeg forsøger at finde ud af…

Alt for mange spørgsmål!

Efter at have udarbejdet et system, som vi selv bruger, hver gang vi tidsregistrerer, så er vi nu kommet til næste skridt, nemlig at finde potentielle kunder. Der er mange spørgsmål. Hvem er kunderne, hvordan finder man dem, hvordan får man dem i tale, og hvad vil de mon betale for vores lille nicheprodukt? Kan vi ændre idéen og produktet, så det bliver attraktivt for flere eller måske kan vi ændre det, så det bliver mere værdifuldt for nogle enkelte.

Er der nogen derude?

Du kan evt. prøve vores tidsregistrering her: www.sanocast.dk/timemanager

Det kræver at du har Excel på din Windows-computer, men det er helt gratis at prøve. Hvis du efter en prøveperiode ønsker at fortsætte, så tager vi et mindre beløb for en licens, som ikke koster meget mere end en god cappuccino i København.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.