Nets / Teller integration til din e-conomic konto

In Nyheder by Karsten OlsenLeave a Comment

Har du et ønske om at bogføring af Teller transaktioner sker automatisk? Et ønske om at alle transaktion oprettes som posteringer i e-conomic, så du ikke skal bruge tid på manuelle processer? I såfald er en en fuldautomatisk integrationsløsning der binder jeres Nets / Teller konto sammen med jeres e-conomic system svaret på dine bønner!

Ved at forbinde såkaldte APIer (Application Programming Interface) er det muligt at få systemerne til at udveksle oplysninger uden manuelle processer. Nogle virksomheder foretager bogføring af transaktionerne på manuel vis, mens andre igen bruger ældre løsninger der kræver natlige overførsler af filer og efterfølgende manuelle indlæsninger i økonomisystemet. Der er dog også en lang smartere, sikre og hurtigere måde…

Vi kan assistere med en løsning som er idéel for jer – en automatiseret løsning, som ikke blot sørger for at transaktioner automatisk oprettes i kassekladen, men som også sørger for at oplysninger om konti, modkonti osv. er udfyldt, således at bogføringen af transaktioner kan ske på få sekunder. Det er også muligt at opsætte løsningen således at der er 100% autopilot derved kan alle transaktioner bogføres med det samme uden menneskelig interaktion.

I vores løsning er det muligt at opsætte ønsker om hvilke konti transaktioner skal bogføres på, at registrere forskellig behandling af betalinger og gebyrer, samt opsætte forskellige forretningsregler. Vi hører meget gerne mere om jeres forretning og hvordan en integrationsløsning kan spare tid og give jer værdi på bundlinjen. Lad os levere en standardløsning som er tilpasset jeres forretning.

Få et uforpligtende møde om muligheder.

Ja, tak kontakt mig!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.