KUNDECASE // CHAININDEX


Hvem er ChainIndex?
ChainIndex er den eneste danske franchiseportal og det førende firma indenfor formidling af kontakt mellem mennesker der ønsker at blive selvstændig og franchisekæder, der har behov for at rekruttere kompetente personer.

Udfordringen
Ligesom så mange andre virksomheder, skulle ChainIndex indordne sig og forstå den nye GDPR-lovgivning. Med stor frustration, kastede ChainIndex sig ud i at finde hjælp.

Fleksibilitet
Ved travlhed, er Sanocast fleksibel og kan tilpasse sig kundens forhold.
Dette var tilfældet med ChainIndex. På grund af travlhed, lavede Sanocast et tilpasset og skræddersyet forløb. Der blev lavet en 360 graders gennemgang af arbejdsgange, systemer og informationer i forhold til persondataforordningen.
Det resulterede i en såkaldt compliance rapport. En rapport, der beskriver virksomhedens databehandling er i forhold til lovgivningen.
Rapporten giver virksomhederne en hjælp til at rette forhold der er på kant med lovgivningen og giver virksomhederne mulighed for at mindske risiko for eksempelvis sagsanlæg.

Det var en behagelig, effektivt, tilfredsstillende rådgivning. Vi fik det vi forventede og fik et godt udbytte for tilbuddet. Jeg vil anbefale Sanocast.”
- TOKE ALLENTOFT

 

Toke Allentoft fra ChainIndex udtaler sig om samarbejdet med Sanocast, som har stået for GDPR rådgivning og kurser

TOKE ALLENTOFT