Placeholder

ISO27001


Har ledelsen styr på it-sikkerheden? Har I samarbejdspartnere, kunder eller myndigheder der ønsker at I følger ISO/IEC 27001?

Vi kan hjælpe jer med at blive ISO27001 compliant!

ISO/IEC 27001 er en standard for hvordan man opbygger et it-sikkerheds­ledelses­system. Standarden tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed og angiver standarder for hvordan virksomheden skal opbygge processer og kontroller der er relevante for at sikre god it-sikkerhed.

Placeholder

Klarhed

Få orden i processerne, få uddelegeret ansvar og få et samlet system, hvor der er styr hvem der gør hvad. Når I implementerer ISO 270001 får I klarhed, transparens og en måde hvorpå I selv kan evaluere jeres indsats på it-sikkerhedsområdet.

Workshop

Vores workshop sørger for at I kommer rigtigt igang

Vi hjæper med

  • Tilpasse processer
  • Udarbejde politiker
  • Dokumentation

Placeholder
Placeholder

Rådgivning

Få klarhed over hvad standarderne kræver og blive klædt på til at komme i mål.

Highlights

  • Assistance til ISO27001
  • Risikovurderinger
  • Hjælp til certificering
ISO 27001 kan være en konkurrenceparameter

Tillid og autoritet

Når jeres virksomhed følger ISO27000 standarderne, så har i en systematiseret måde at arbejde med it-sikkerhed. Det skaber tillid hos kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Mange organisationer kræver bevis for at der er styr på it-sikkerheden, som en forudsætning for samhandel.
Det kan eksempelvis være virksomheder der kræver at deres underleverandører er ISO/IEC 27001 certificeret eller at de har en it-revisionserklæring basseret på kontroller fra ISO27002 eller ISO27001.

I det offentlige er det et krav at der benyttes ISO27001

Placeholder

Konkurrencefordele

At være ISO 27001 compliant kan give adgang til nye markeder og kan være et effektivt salgsargument i forbindelse med B2B salg. I nogle offentlige udbud kan det ligefrem være et krav at der ligger en ISO27001 certificering.


Få hjælp til