Hos Sanocast ønsker vi, at vores kunder, samarbejdspartnere og andre altid har tillid til os. Når du udleverer personlige oplysninger til os, ved vi, at det er vores ansvar at beskytte dem. I denne tekst kan du læse hvordan vi databehandler personoplysninger.

I forbindelse med driften af virksomheden indsamler og behandler vi personoplysninger med henblik på opfyldelse af de formål, der er beskrevet i denne politik. Sanocast er dataansvarlig i forhold til behandlingen af personoplysningerne til disse formål. I denne politik gøres der rede for, hvordan dine personoplysninger indsamles og anvendes, når du er kunde hos os, og hvordan du kan få indsigt i dine egne personoplysninger.

Hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik eller til den måde vi opbevarer og behandler personoplysninger kan du kontakte os her:

Sanocast ApS
Hindholm alle 6
2770 Kastrup
Danmark
Email: info@sanocast.dk
CVR: 36508051

Personoplysninger

Personoplysninger er enhver oplysning om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Ved en identificerbar fysisk person forstås en person, som direkte eller indirekte kan identificeres.

Oplysninger der indsamles i forbindelse med køb af vores ydelser og produkter

I nogle tilfælde databehandler vi personoplysninger om vores kunder eller kontaktpersoner hos vores kunder. Det vedrører kontaktoplysninger, oplysninger om leverancer, ordrer osv. Det kan dog også vedrører korrespondance i forbindelse med vores produkter og ydelser. Vi opbevarer disse oplysninger for at kunne sælge og levere vores ydelser og produkter eller for at kunne yde kundesupport i forbindelse med arbejdet. Oplysninger som er en del af regnskabsmateriale gemmes i 5 år i henhold til regnskabsloven.

Oplysninger der indsamles når du kontakter Sanocast

Hvis du kontakter Sanocast vedr. information om vores produkter og ydelser, vil vi I nogle tilfælde gemme oplysninger. Hvis du sender os en e-mail vil vi i nogle tilfælde korrespondancen for bedre at kunne servicere dig eller din virksomhed. Vi gemmer sådanne oplysninger indtil det ikke længere har relevans.

Oplysninger i forbindelse med brug af hjemmeside

På vores hjemmeside tilbyder vi en række services, der forudsætter, at du indtaster bestemte personlige oplysninger i en webformular (som fx dit navn, din adresse, telefonnummer eller e-mailadresse).

Disse oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med databeskytteslesforordningen og databeskyttelsesloven, Datatilsynets anbefalede retningslinjer samt almindelig god praksis på området..

Oplysningerne bliver udelukkende benyttet til at imødekomme dine henvendelser og forespørgsler og yde den bedste service til dig som kunde og bruger. Du kan være sikker på, at vi ikke beder dig om flere oplysninger, end hvad formålet tilsiger.

Nyhedsbreve

Hvis du vælger at tilmelde dig vores nyhedsbrev vil vi gemme dit navn og din e-mail adresse. Du har altid mulighed for at afmelde vores nyhedsbrev.

Rettigheder

Persondataforordningen giver den registrerede en række rettigheder. Herunder eksempelvis retten til berigtigelse og retten til indsigt. Du kan enhver tid gøre dine rettigheder gældende ved at kontakte os. Du kan blandt andet anmode om indsigt i de personoplysninger, som Sanocast er i besiddelse af. Du kan også gøre indsigelse mod behandlingen af oplysningerne. Endvidere kan du anmode om berigtigelse eller sletning af eventuelle ukorrekte oplysninger om dig selv. Du kan også trække et samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage.

Hvis du ønsker at gøre én eller flere af dine rettigheder gældende, bedes du først og fremmest kontakte os på info@sanocast.dk. 

Ønsker du at klage over Sanocast’s behandling af personoplysninger beder vi dig først og fremmest tage kontakt til os, men du har også ret til at klage til datatilsynet.