Sårbarhedsscanning

Overvejer du et azure datacenter?

In Nyheder by Karsten Olsen

Flere og flere begynder at bruge eksterne datacentre i skyen. Datacentre som Amazon Web Services eller Microsoft Azure vinder frem, og vi har igennem længere tid oparbejdet kompetencer omkring brugen af Microsofts cloud-løsninger.

Vi har mange kunder med at etablere og vedligeholde eller oprette infrastruktur i skyen. Har I brug for virtuelle maskiner, websites, databaser eller andre services, som I ikke selv ønsker at installere i eget serverrum, så kan en skyløsning være en god mulighed.

Hvordan kan vi hjælpe

Vi hjælper gerne med at sparre om mulighederne. Vi kan hjælpe med arkitektur, og vi står også gerne for implementation og vedligeholdelse. Det kan eksempelvis være ved at hjælpe med at installere en ny virtualiseret linux server. Det kan også være ved at oprette nye microsoft azure app services til dit website. Eller måske er der brug for hjælpe til ar flytte jeres IIS løsning til azure?

Er der brug for at få orden på domæner og DNS til jeres azure løsning? Vi bistår gerne! Det kan også være at I har brug for hjælp til firewall, virtuelle netværk og alt det andet, som følger med når man flytter ind i skyen?

Hvad skal vi hjælpe jer med? For yderligere oplysninger om hjælpe til Azure, ring til Karsten på 20 64 64 57 for at høre mere.