Samarbejde om .Net udvikling

React udvikler

Udvikling af skræddersyede react.js løsninger - for forskellige kunder indenfor forskellige brancher.

Start dit projekt i dag ››

Vi sørger for høj kvalitet i de udviklede systemer

Sanocast assisterer med React udvikling for forskellige kunder indenfor forskellige brancher. Hos os kan du enten overlade hele udviklings­opgaven eller alternativt leje en udvikler og selv sørge for ledelse af dit udviklingsprojekt. Brug os til udvikling af solide og sunde systemer.

I os får du en samarbejdspartner der kan løfte dine visioner til virkelighed. Vi leverer hurtigt og sørger for høj kvalitet i de udviklede systemer. Når du bruger os får du systemer der er veldokumenterede og har høj stabilitet. Lads os tage en uforpligtende snak om dit næste projekt.

Book et opkald ››
react udvikler hos sanocast. Computer på hvid baggrund med react symbol som screensaver.

Det kan vi hjælpe med:

React udvikler

React.js og Redux

Image

Webudvikling

Image

Containers og DevOps

Image

Database-programmering

Integrationsloesninger og APIer

Integrationsløsninger og APIer

Image

Programmering af apps

Frontend & Backend udvikling

Frontend & Backend

  • Webudvikling
  • React.js og Redux
  • Containers og DevOps
  • Databaseprogrammering
  • Integrationsløsninger og API'er
  • Programmering af apps
  • Frontend & Backend
Sanocast fremviser høj grad af fleksibilitet ift opgaveløsning. Hvis der pludselig har opstået en ekstra udfordring, har de altid stået til rådighed og presset den ind i deres kalender og løst udfordringen før deadline.
Søren Fogde
It-chef
Teknisk Landsforbund
Medarbejderne hos Sanocast er meget professionelle og kompetente. De har været gode til at lytte til vores behov og har haft forståelse for, hvad der skal til for at løse diverse programmeringsudfordringer. De har været gode til at levere serviceydelser til tiden
Britt Helligsøe
Indehaver
Modulfoto

Stå for planlægningen, eller overlad det til os - du bestemmer

Et typisk udviklingsprojekt på timebasis

Vi udvikler almindeligvis på timebasis. Det betyder at I kun betaler for den tid der bliver brugt og at vi hurtigt kan ændre retning hvis det bliver nødvendigt. Vi aftaler løbende plan og scope for projektet. For hver delopgave giver vi tidsestimater, og når vi er igang med udviklingen modtager I løbende rapportering forbrugt tid.

Ingen former for bindinger

Når I bruger os får I både en konkurrencestærk pris og I betaler kun for forbrugt tid. Vi arbejder hverken med abonnements­ordninger eller andre former for bindinger (Medmindre I ønsker det). Skal I kun bruge os et par uger om året, så er det kun det I betaler for.

Lej en React.js programmør eller overlad ansvaret til os

I kan enten leje en React programmør eller helt overlade udviklingsopgaven til os. Hvis I lejer en udvikler står I selv for projektledelse og vores programmør gør som I ønsker. I bestemmer eksempelvis om der skal bruges mere eller mindre tid på test og hvilke opgaver der er de vigtigste. Programmøren bistår med faglige kompetencer og sparrer med dig undervejs.

Hvis I derimod overlader hele opgaven til os, så tager vi ansvar for alle faser og discipliner fra analyse, planlægning, udvikling, test, idriftsættelse, vedligeholdelse osv. Vi leverer god projektledelse og dygtige programmerings­kompetencer og vi sørger for at udvikle løsninger der virker og som er rentable.

Make.com udvikler

God kommunikation fører til bedre løsninger

For os er det vigtigt, at vi præcist forstår jeres behov, og at vi formår at lave en React løsning der passer til jeres ønsker og den afsatte økonomiske ramme. Vi snakker alle dansk både udviklere og projektleder.

Vores React konsulenter er ikke blot fagligt dygtige, men har også stor erfaring med at sætte sig i kundens sted, og de er gode til at identificere de vigtigste forretnings­behov. Vi sætter en ære i at udvikle effektive løsninger, og vi er vilde med elegant kode, men det der er vigtigste for os er at løsningen giver jer værdi.

Book et opkald ››

Webudvikling hvordan?

React udviklerne har erfaring med en lang række teknologier. De har alle en videregående uddannelse indenfor softwareudvikling. Vi har en lang erfaring med udvikling af webløsninger. Eksempelvis udvikling af selvbetjeningsportaler.

Vi rådgiver om hvordan et projekt kan planlægges og eksekveres, og når løsningen er udviklet kan vi bistå med support, optimering og løsning af vedligeholdelsesopgaver. Hvis projektet kræver kompetencer, som vi ikke besidder er vi ikke bange for at sætte os ind i noget nyt eller indgå samarbejde med eksterne parter hvis I ønsker dette.

Teknologier vi arbejder med

React.js, Redux, Javascript, Docker, C# (c sharp), ASP.NET MVC, T-SQL,TypeScript, Azure, Angular, Vue.js, CSS, HTML5, JQuery, SOAP, Entity Framework, Node.js, Bootstrap, .NET framework, .NET Core, Sharepoint, SQL Server

Alle opgaver har fulgt samme tilfredsstillende leverancemodel. Sanocast er fleksibel, ideer udvikles og der medfølger altid relevant dokumentation og rådgivning.
Flemming Jensen
It-chef
Business
Danmark
De er dygtige, pålidelige, grundige og jeg har fuld tillid, og er rigtig glad for Sanocast. De er en uvurderlig ressource, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.
Mark Bennet
CEO
Faktura IT

6 gode grunde til at vælge os:

Vores erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring med udviklingsprojekter

Vores priser

Hos os får du altid konkurrencestærke priser

Vores udviklere

Hos os er vores udviklere dansk-talende

Vores hurtige levering

Vi er kendt for ofte at løse opgaven før deadline

Vores kvalitet

Vi leverer altid høj kvalitet og løsninger der virker

Vores projektledelse

Vores gode resultater bunder i god projektledelse

✔️ Vores priser

Hos os får du altid konkurrencestærke priser

✔️ Vores erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring med udviklingsprojekter

✔️ Vores hurtige leveringstid

Vi er kendt for ofte at løse opgaven før deadline

✔️ Vores kvalitet

Vi leverer altid høj kvalitet og løsninger der virker

✔️ Vores projektledelse

Vores gode resultater bunder i god projektledelse

✔️ Vores udviklere

Hos os er vores udviklere dansk-talende

Kontakt os

En indledende snak kan give jer svar på konkrete spørgsmål samt overblik over muligheder og økonomi. Vi rådgiver meget gerne på et kaffemøde, et online-møde eller via en snak over telefonen og efterfølgende tilbyder vi en uforpligtende og gratis foranalyse af jeres projekt.

Ring 20646457 eller udfyld nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gratis foranalyse

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres projekt. Et møde og en efterfølgende foranalyse kan give jer et overblik over hvordan vi kan hjælpe, muligheder og økonomi.

Image

Udvalgte kundecases

Konsulentbistand og .net udvikling til Business Danmar

Business Danmark

Business Danmark havde længe haft et ønske om at få en SMS-tjeneste til deres medlemmer. Læs hvordan vi vi har hjulpet med at udvikle en løsning


LÆS MERE
Vi har leveret .Net og c# sharp udvikling til Modulfoto

Modulfoto

Læs om hvordan vi har hjulpet med  løsninger og optimering og strømlining af deres administrations- og produktionssystemer.


LÆS MERE
Ørsted case

Ørsted

Læs om hvordan energigigant, Ørsted,  fik effektiviseret deres arbejdsprocesser og samtidig fik en højere sikkerhedskultur.


LÆS MERE