Image

Om Sanocast

Skræddersyet softwareudvikling af effektive løsninger

Karsten

Direktør og Softwarearkitekt

Bsc. i datalogi, Københavns Universitet og diplom i ledelse fra DTU.  Karsten arbejder som løsningsarkitekt og konsulent.  Karsten kunderne med at udvikle deres egne IT systemer.

Ebru

Softwareudvikler

Ebru er Datamatiker og en kompetent udvikler. Hun hjælper kunderne med udvikling af webapplikationer og backend-systemer.  Hun hjælper med alt fra nyudvikling til videreudvikling.

Jonas

Softwareudvikler

Jonas er .net udvikler og fullstack udvikler. Han hjælper kunderne med it-udvikling af bl.a. webapplikationer og backend-systemer.  Han udvikler bl.a. vha. .Net framework, C# og React.js

Patrick

Softwareudvikler

Patrick udvikler vha. mange forskellige teknologier. Han assisterer kunderne med systemudvikling herunder eksempelvis webapplikationer og excel udvikling.

Kontakt os

En indledende snak kan give jer svar på konkrete spørgsmål samt overblik over muligheder og økonomi. Vi rådgiver meget gerne på et kaffemøde, et online-møde eller via en snak over telefonen. Det er selvfølgelig uden beregning. Ring 20646457 eller udfyld formen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.