Image

Om Sanocast

Skræddersyet softwareudvikling af effektive løsninger

Karsten

Konsulent og systemudvikler

Bsc. i datalogi, Københavns Universitet og diplom i ledelse fra DTU.  Karsten arbejder som løsningsarkitekt og konsulent.  Hjælper kunderne med at udvikle deres egne IT systemer.

Jakob

Softwareudvikler

Jakob er .net udvikler og fullstack udvikler. Han hjælper kunderne med udvikling af webapplikationer og backend-systemer.  Han hjælper også med vedligehold og videreudvikling af SQL og SQL servere.

Rasmus

Softwareudvikler

Rasmus er .net udvikler og fullstack udvikler. Han hjælper kunderne med it-udvikling bl.a. webapplikationer og backend-systemer.  Han udvikler bl.a. vha. .Net framework, C# og Vue.js

Peter

Informationssikkerhed

Cand. polit. HD med speciale i ISO27001 og persondataforordningen. Peter hjælper virksomheder med gennemgang af informationssikkerhed, herunder alle relaterede processer

Annemette

GDPR konsulent

Cand. jur. med speciale i persondataforordningen. Annemette er specialiseret i GDPR. Rådgiver og assisterer virksomheder med databeskyttelse og persondataforordningen.

Sallam

Marketing

Sallam assisterer med marketing, salg og branding. Hun hjælper eksempelvis med at skrive nyhedsbreve, social media, og mange andre spændende opgaver.

Kontakt os

En indledende snak kan give jer svar på konkrete spørgsmål samt overblik over muligheder og økonomi. Vi rådgiver meget gerne på et kaffemøde, et online-møde eller via en snak over telefonen. Det er selvfølgelig uden beregning. Ring 20646457 eller udfyld formen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.