SMV:Digital

SMV:Digital

SMV:Digital er en offentlig ordning der giver støttemidler til digital omstilling i små og mellemstore danske virksomheder.

Skal du i gang eller videre med digitalisering?

SMV:Digital åbner løbende for tilbud, hvor du kan søge tilskud til privat rådgivning, investering i IT og teknologi eller få hjælp til at udvikle dine egne eller dine medarbejderes digitale kompetencer. Det kan være indenfor e-handel, automatisering, digital sikkerhed - eller noget helt andet, der gør, at din virksomhed kan sætte turbo på vækst og udvikling.

Gennem SMV:Digital kan du både søge om tilskudsvouchers, hvor rådgivningsforløbet bliver skræddersyet ud fra din virksomheds udviklingsprojekt og tilskudsvouchers indenfor et fast tema med et defineret forløb, som er tilrettelagt på forhånd.

Har du en virksomhed med 2-49 ansatte?
Oplever du udfordringer i forbindelse med at tage det næste digitale skridt? Måske skyldes det manglende inspiration eller basal viden i forhold til at komme i gang eller videre med en digital omstilling eller e-handel? Så kan en tilskudsvoucher på 25.000 kr. til et skræddersyet rådgivningsforløb eller tilskudsvoucheren på 25.000 kr. til implementering af digital bogføring i din virksomhed være oplagt for dig.

Har du en virksomhed med 3-249 ansatte?
Står du med et udviklingsprojekt inden for digitalisering, e-handel eller automatisering, der kan styrke din virksomheds konkurrenceevne, men har brug for rådgivning til at komme i gang med eller gennemføre dit projekt? Så kan en tilskudsvoucher på 100.000 kr. til et skræddersyet rådgivningsforløb eller tilskudsvoucheren på 50.000 kr. til digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse (OBS! kan søges af virksomheder ned til 2 ansatte) være oplagt for dig.

De tematiserede tilskudsvouchers kan søges alene eller samtidig med en rådgivnings- eller investeringsvoucher. 

Bemærk at ovenstående blot er eksempler. Der kan opnås støtte til mange forskellige udviklingsprojekter. Der kan endvidere opnås støtte til projekter indenfor digital sikkerhed. Det kan kan eksempelvis omfatte projekter der vedrører databeskyttelse og it-sikkerhed i forbindelse med konkrete it-systemer samt eksempelvis GDPR projekter.

Vi tager meget gerne en snak om jeres projekt og kan evt. assistere med ansøgningen.  Kontakt os på tlf. 20 64 64 57 for at komme videre med dit projekt allerede i dag eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt!