SMV:Digital

SMV:Digital

SMV:Digital er en offentlig ordning der giver støttemidler til digital omstilling i små og mellemstore danske virksomheder.

Går jeres virksomhed med tanker om digitalisering eller yderligere digital omstilling, så kan SMV:Digital måske være noget for jer. Digitalisering er et ord der kan have mange betydninger og ordningen kan dog også bruges til at dække omkostninger til en hel del forskellige aktiviteter. I kan ansøge om tilskud på 100.000 kr. til indkøb af privat rådgivning, der hjælper jer til at gennemføre en digital omstilling af din virksomhed.

Tilskuddet på 100.000 kr. er for dig, der har en idé om, at digitalisering kan hjælpe dig med at imødegå en udfordring eller gribe en mulighed og forbedre din virksomhed, men som har brug for en privat rådgiver til at komme i gang med eller gennemføre dit digitale projekt. Dit projekt kan have en afklarende karakter, hvor du fx ønsker at identificere, hvilke løsninger der er relevante for at løse din konkrete udfordring eller identificerede potentiale og hvad business casen er ved at investere. Du kan også få rådgivning til implementering og teknisk integration af ny teknologi, så du er sikker på at du indkøber præcist det som du har brug for og bedst muligt høster gevinsterne ved din digitale investering.

Ansøgnings processen er let, og der er forholdsvis få spørgsmål der skal besvares og få krav der skal opfyldes. Som eksempel på hvad der kan opnås støtte til kan nævnes:

  • Forretningssystemer - ERP / MRP
  • Ledelse IT - MES/MIS
  • Produktionsoptimering - analyse og effektivisering af forsyningskæden
  • Internet of Things og cloud teknologi
  • Big Data / Business Intelligence - dataanvendelse
  • Systematisk kundebearbejdning - CRM
  • Robotteknologi inkl. software robotter - RPA
  • Kvalitet, måleudstyr og sensorik
  • Avanceret materialeteknologi inkl. 3Dprint
  • Digital sikkerhed

Bemærk at ovenstående blot er eksempler. Der kan opnås støtte til mange forskellige udviklingsprojekter. Digital sikkerhed kan spænde bredt og det kan eksempelvis omfatte projekter der vedrører databeskyttelse og it-sikkerhed i forbindelse med konkrete it-systemer samt eksempelvis GDPR projekter.

Den nye tilskudspulje åbner fra 16. April 2021 kl.9.00, og der plejer at være stor efterspørgsel, så det gælder om at være hurtig med ansøgningen. Vi hjælper gerne med at definere og formulere jeres projekt. Sanocast er godkendt rådgiver og assisterer med både systemudvikling, it-sikkerhed og GDPR. Du kan læse mere på SMV:Digital

Vi tager meget gerne en snak om jeres projekt og kan evt. assistere med ansøgningen.  Kontakt os på tlf. 20 64 64 57 for at komme videre med dit projekt allerede i dag eller udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt!


Du kan evt. læse mere om ordningen her: https://smvdigital.dk/