Excel programmør - lej en programmør hos Sanocast

Excel programmør

Har du brug for hjælp til din Excel løsning? Har du brug for hjælp til udvikling af formler eller beregninger eller skal I have programmeret en udvidelse? Få hjælp fra en Excel programmør. Lej en af vores eksperter allerede i dag!

Start dit projekt i dag ››

Driller formlerne?

Vi er specialister i Excel! Vi kan hjælpe med at opbygge dine modeller og vi kan optimere og programmere nye funktioner, hvis Excels indbyggede formler ikke slår til. Lad vores ekspert hjælpe dig med at opbygge dine ark.

Det er muligt at programmere Excel, så Excel kan få nye muligheder. Eksempelvis:
 • Avancerede beregninger
 • Integration til systemer
 • Tilpassede arbejdsgange
Excel programmør - indbyggede formler

Vi har assisteret mere end 100 virksomheder

Professionel assistance

Vi er et konsulenthus med over 20 års erfaring inden for udvikling af skræddersyede excel løsninger. Vi mestre Excel og en lang række andre teknologier, f.eks. database programmering, for os er det dog ikke teknologien der er det vigtigste, men snarere at vi får udviklet en god løsning der løser jeres behov. Vi har igennem tiden assisteret mere end 100 virksomheder indenfor mange forskellige brancher.

Kompetente konsulenter

Hos os får du højt uddannede konsulenter, som er dybt dedikerede overfor for dig som kunde. Det vigtigste for os er, at vi levere en løsning som giver værdi for dig. Når vi har udviklet din løsning er det dig der ejer den. Vi tilstræber altid at levere den højeste kvalitet hurtigst muligt. Efter leveringer vi klar til at hjælpe, hvis der er behov for support eller videreudvikling.
Excel programmør - Integration og brug af data

Integration: Brug dine data

Vores excel udvikler kan sørge for at data automatisk hentes ind i excel. Det kan eksempelvis være data der flyder fra økonomisystemet, kundeportalen eller CRM systemet. Eksempelvis e-conomic. Læs mere om e-conomic udvikling

Integration til eksterne systemer kan give mange nye muligheder i Excel. Mange systemer har et såkaldt Application Programming Interface (API), hvilket gør det muligt for systemerne at "tale" sammen.

 • Data kan flyde både ind og ud
 • Lav smarte beregninger på data i andre systemer
 • Undgå at taste data ind flere gange
 • Sæt støm til manuelle arbejdsgang
Lej en excel programmør

VBA og makroer

Excel har sit eget programmeringssprog, og det er stort set muligt at programmere excel til at gøre hvad som helst. Kald blot på vores excel udvikler! eller læs om VBA

Vi kan lave:

 • Nye funktioner i excel
 • Nye skærmbilleder
 • Integrere med eksisterende systemer

Excel Add-ins dig mulighed for at tilpasse og udvide Excel

Med VBA og makroer kan vores udviklere løse mange arbejdsopgaver. Der er dog tilfælde hvor vi anbefaler udvikling af en egentlig Office eller Excel Addins. Excel Add-ins har bla. følgende fordele:

 • Lynhurtig kode
 • Nemmere distribution af funktioner til mange brugere
 • Udgivelse i Office Webshop
 • Kan virke på IOS, Android, Office Online osv.
Book et opkald ››
Excel programmør - Excel add-ins

Lej en Excel-konsulent

Hyr os til at hjælpe dig videre. Ved nyudvikling kan vi assistere med alle dele af udviklingsprocessen fra idé-udvikling til implementering og test. Vi tager også gerne over hvis du har en eksisterende løsning, der skal vedligeholdes eller videreudviklles.

Du har idéerne. Vi implementerer løsningen.

Excel programmør - illustration af konkurrencestærke priser
Konkurrencestærke priser
Vores priser er yderst konkurrencedygtige og rimelige
Excel programmør - illustration af hurtig levering
Hurtig levering
Vores gode resultater og levering bunder i god projektledelse
Excel programmør - illustration af høj kvalitet
Høj kvalitet
Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og løsninger der virker
Excel programmør - illustration af mere end 20 års erfaring
Mere end 20 års erfaring
Vi har mere end 20 års erfaring med Excel programmering

Kontakt os

En indledende snak kan give jer svar på konkrete spørgsmål samt overblik over muligheder og økonomi. Vi rådgiver meget gerne på et kaffemøde, et online-møde eller via en snak over telefonen og efterfølgende tilbyder vi en uforpligtende og gratis foranalyse af jeres projekt.

Ring 20646457 eller udfyld nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gratis foranalyse

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres projekt. Et møde og en efterfølgende foranalyse kan give jer et overblik over hvordan vi kan hjælpe, muligheder og økonomi.

Image

Udvalgte kundecases

Konsulentbistand og .net udvikling til Business Danmar

Business Danmark

Business Danmark havde længe haft et ønske om at få en SMS-tjeneste til deres medlemmer. Læs hvordan vi vi har hjulpet med at udvikle .net løsninger


LÆS MERE
Vi har leveret .Net og c# sharp udvikling til Modulfoto

Modulfoto

Læs om hvordan vi har hjulpet med fejlrettelser, udvikling af c# og .net løsninger og optimering og strømlining af deres administrations- og produktionssystemer.


LÆS MERE
Faktura IT tagterrasse

Faktura IT

Udvikling af selvbetjeningsportal til Faktura IT's kunder. Læs om hvordan Faktura IT har fået værdi og hvordan vi har bistået med .Net, C# og SQL udvikling hos Faktura IT


LÆS MERE

Overlad det til os

Vi tager sammen ansvar for alle faser og discipliner fra analyse, planlægning, udvikling, test, idriftsættelse, vedligeholdelse osv. Vi leverer god projektledelse og dygtige programmerings­kompetencer og vi sørger for at udvikle løsninger der virker og som er rentable. I er med hele vejen, og vi sørger for en løbende rapportering, så vi hele tiden kan forventningsafstemme og få udviklet løsningen til jeres ønsker og behov.

Lej en udvikler

Du står selv for projektledelse og vores programmør gør som I ønsker. Du bestemmer eksempelvis om der skal bruges mere eller mindre tid på test og hvilke opgaver der er de vigtigste. Programmøren bistår med faglige kompetencer og sparrer med dig undervejs.