Samarbejde om .Net udvikling

HubSpot udvikler

Udvikling af skræddersyede HubSpot løsninger og udvikling af Apps til HubSpot

Start dit projekt i dag ››

Har du ønsker om HubSpot udvikling?

At få en programmør til at tilpasse din HubSpot kan være utroligt gavnligt for din virksomhed af flere grunde. Oftest handler det om at optimere forretningen, smidig integration eller at give kunderne  nye muligheder. Vi udarbejder både løsninger til den enkelte virksomheds egen HubSpot, men vi kan også lave Apps som kan udgives på HubSpots egen markedsplads og udrulles i jeres kunders HubSpot konti.

Sanocast har en udviklerkonto hos HubSpot og er dermed godkendt "HubSpot Developer".  Vi assistererer med HubSpot udvikling i mange forskellige sammenhænge.

Book et opkald ››
HubSpots nyeste kontor

Det kan vi hjælpe med:

Image

Nye muligheder i  HubSpot

Frontend & Backend udvikling

Nye knapper og bruger-grænseflader i HubSpot

Image

Dataudveksling og overførsler mellem andre systemer og HubSpot

Image

Sammenhæng med administrations og produktionssystemer

Integrationsloesninger og APIer

Integrationsløsninger, Automatiseringer og API'er

Image

HubSpot Apps

Frontend & Backend udvikling

HubSpot HUBL programmering 

  • Webudvikling
  • React.js og Redux
  • Containers og DevOps
  • Databaseprogrammering
  • Integrationsløsninger og API'er
  • Programmering af apps
  • Frontend & Backend
Sanocast fremviser høj grad af fleksibilitet ift opgaveløsning. Hvis der pludselig har opstået en ekstra udfordring, har de altid stået til rådighed og presset den ind i deres kalender og løst udfordringen før deadline.
Søren Fogde
It-chef
Teknisk Landsforbund
Medarbejderne hos Sanocast er meget professionelle og kompetente. De har været gode til at lytte til vores behov og har haft forståelse for, hvad der skal til for at løse diverse programmeringsudfordringer. De har været gode til at levere serviceydelser til tiden
Britt Helligsøe
Indehaver
Modulfoto

Stå for planlægningen, eller overlad det til os
- du bestemmer

Et typisk udviklingsprojekt på timebasis

Vi udvikler HubSpot løsninger på timebasis. Det betyder at I kun betaler for den tid der bliver brugt og at vi hurtigt kan ændre retning hvis det bliver nødvendigt. Vi aftaler løbende plan og omfang for projektet. For hver delopgave laver vi estimater, og når vi er i gang med projektet giver vi løbende rapportering om forbrugt tid.

Ingen former for bindinger

Når I bruger os får I både en konkurrencestærk pris og I betaler kun for forbrugt tid. Vi arbejder hverken med abonnements­ordninger eller andre former for bindinger (Medmindre I ønsker det). Skal I kun bruge os et par uger om året, så er det kun det I betaler for.

Lej en HubSpot programmør eller overlad ansvaret til os

I kan enten leje en HubSpot programmør eller helt overlade udviklingsopgaven til os. Hvis I lejer en udvikler står I selv for projektledelse og vores HubSpot programmør gør som I ønsker. I bestemmer eksempelvis om der skal bruges mere eller mindre tid på test og hvilke opgaver der er de vigtigste. Udvikleren bistår med faglige kompetencer og sparrer med dig undervejs.

Hvis I derimod ønsker at overlade hele udviklingsprojektet til os, så kan vi tage ansvar for analyse, planlægning, udvikling, test, idriftsættelse, vedligeholdelse osv. Vi leverer god projektledelse og dygtige programmerings­kompetencer og vi sørger for at udvikle løsninger der virker og som er rentable.

Hvorfor det er givtigt at få vores HubSpot-programmør til at tilpasse din HubSpot

Tilpassede løsninger til din virksomheds unikke behov

Selvom HubSpot er designet til at være brugervenligt og tilgængeligt for ikke-tekniske brugere, har hver virksomhed unikke behov og udfordringer. En HubSpot-programmør kan skræddersy platformen til præcist at matche din virksomheds processer, mål og strategier. Dette kan omfatte udvikling af tilpassede moduler, integrationer med andre systemer eller automatisering af specifikke arbejdsgange.

Effektivisering af arbejdsprocesser

Med tilpassede automatiseringer og integrationer kan en HubSpot-programmør hjælpe med at strømline din virksomheds interne processer. Dette frigør tid for dit team, så de kan fokusere på mere værdiskabende aktiviteter som at udvikle relationer til kunder eller strategisk planlægning. Automatisering af gentagne opgaver reducerer også risikoen for menneskelige fejl.

Optimering af kundeoplevelsen

Ved at tilpasse HubSpot kan du skabe en mere sømløs og personlig kundeoplevelse på tværs af alle touchpoints. En HubSpot-programmør kan hjælpe med at opsætte avanceret lead scoring, segmenterede e-mail-kampagner, tilpassede landingssider og meget mere. Dette sikrer, at potentielle og eksisterende kunder modtager relevant og værdifuldt indhold på det rigtige tidspunkt.

Udvikling af unikke funktioner

HubSpot's API og udviklingsværktøjer giver mulighed for at skabe unikke funktioner, der ikke er tilgængelige out-of-the-box. En programmør kan udvikle specifikke løsninger, der kan give din virksomhed en konkurrencemæssig fordel, for eksempel ved at integrere avanceret dataanalyse, skabe tilpassede rapporteringsdashboards eller udvikle unikke kundeinteraktionsværktøjer.

Support og vedligeholdelse

Når din tilpassede HubSpot-løsning er på plads, er det vigtigt med løbende support og vedligeholdelse for at sikre, at alt fungerer som det skal, og at din platform er opdateret med de seneste funktioner og sikkerhedsopdateringer. En HubSpot-programmør kan yde denne support, hjælpe med at løse eventuelle problemer og sikre, at din platform fortsat understøtter din virksomheds vækst og udvikling.

Det fulde potentiale

At investere i en HubSpot-programmør til at tilpasse din HubSpot-platform kan have en betydelig positiv indvirkning på din virksomhed. Det kan optimere dine interne processer, forbedre kundeoplevelsen, og give dig mulighed for at udnytte HubSpot-platformens fulde potentiale. Dette er en investering i din virksomheds fremtidige vækst og succes.

Make.com udvikler

Jeres visioner for jeres system

For os er det vigtigt, at vi præcist forstår jeres behov, og at vi formår at lave en HubSpot løsning der passer til jeres ønsker og den afsatte økonomiske ramme. Vi snakker alle dansk både udviklere og projektleder.

Vores HubSpot konsulenter er ikke blot fagligt dygtige, men har også stor erfaring med at sætte sig i kundens sted, og de er gode til at identificere de vigtigste forretnings­behov. Vi sætter en ære i at udvikle effektive løsninger, og vi er vilde med elegant kode, men det der er vigtigste for os er at løsningen giver jer værdi.

Book et opkald ››

Hvordan tilrettelægges et HubSpot udviklingsprojekt?

Vore udviklere har erfaring med en lang række teknologier. De har alle en videregående uddannelse indenfor softwareudvikling og de har en lang erfaring med udvikling af CRM/HubSpot løsninger.

Vi rådgiver om hvordan et projekt kan planlægges og eksekveres, og når løsningen er udviklet kan vi bistå med support, optimering og løsning af vedligeholdelsesopgaver. Hvis projektet kræver kompetencer, som vi ikke besidder er vi ikke bange for at sætte os ind i noget nyt eller indgå samarbejde med eksterne parter hvis I ønsker dette.

Teknologier vi arbejder med

HubSpot, APIer, .NET Core, ASP.NET, React.js, Redux, Javascript, Docker, C# (c sharp), T-SQL, TypeScript, Azure, Angular, Vue.js, CSS, HTML5, JQuery, Entity Framework, Node.js, Bootstrap, .NET framework, .NET Core, Sharepoint, SQL Server, HUBL

Alle opgaver har fulgt samme tilfredsstillende leverancemodel. Sanocast er fleksibel, ideer udvikles og der medfølger altid relevant dokumentation og rådgivning.
Flemming Jensen
It-chef
Business
Danmark

Samarbejdet med Sanocast har givet nye muligheder og en mere effektiv arbejdsgang, alt sammen noget der kan ses på bundlinjen.

Lars Bo
CEO
Leadkompagniet

6 gode grunde til at vælge os:

Vores erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring med udviklingsprojekter

Vores priser

Hos os får du altid konkurrencestærke priser

Vores udviklere

Hos os er vores udviklere dansk-talende

Vores hurtige levering

Vi er kendt for ofte at løse opgaven før deadline

Vores kvalitet

Vi leverer altid høj kvalitet og løsninger der virker

Vores projektledelse

Vores gode resultater bunder i god projektledelse

✔️ Vores priser

Hos os får du altid konkurrencestærke priser

✔️ Vores erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring med udviklingsprojekter

✔️ Vores hurtige leveringstid

Vi er kendt for ofte at løse opgaven før deadline

✔️ Vores kvalitet

Vi leverer altid høj kvalitet og løsninger der virker

✔️ Vores projektledelse

Vores gode resultater bunder i god projektledelse

✔️ Vores udviklere

Hos os er vores udviklere dansk-talende

Kontakt os

En indledende snak kan give jer svar på konkrete spørgsmål samt overblik over muligheder og økonomi. Vi rådgiver meget gerne på et kaffemøde, et online-møde eller via en snak over telefonen og efterfølgende tilbyder vi en uforpligtende og gratis foranalyse af jeres projekt.
Ring 20646457 eller udfyld nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gratis foranalyse

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres projekt. Et møde og en efterfølgende foranalyse kan give jer et overblik over hvordan vi kan hjælpe, muligheder og økonomi.

Image

Udvalgte kundecases

HubSpot udvikling og integration til SurveyXact

Leadkompagniet

Leadkompagniet ønskede en effektiv salgsproces. Læs hvordan vi har hjulpet Leadkompagniet med en HubSpot løsning, hvor vi har integreret Rambølls SurveyXact.


LÆS MERE
Konsulentbistand og .net udvikling til Business Danmar

Business Danmark

Business Danmark havde længe haft et ønske om at få en SMS-tjeneste til deres medlemmer. Læs hvordan vi vi har hjulpet med at udvikle en løsning


LÆS MERE
Ørsted case

Ørsted

Læs om hvordan energigigant, Ørsted,  fik effektiviseret deres arbejdsprocesser og samtidig fik en højere sikkerhedskultur.


LÆS MERE