Backend udvikler og udvikling

Hyr en backend udvikler til dine projekter

Vil du gerne være sikker på at din virksomheds systemer og software applikationer fungerer effektivt og pålideligt? Som erfarne backend udviklere hjælper Sanocast med robuste, skalerbare og sikre løsninger.

Start dit projekt i dag ››

Fra ideer til velfungerende løsninger

Ønsker I en erfaren og dedikeret backend udvikler, der kan omsætte jeres idéer til velfungerende og innovative løsninger i jeres organisation? Sanocast er klar til at tage del i jeres udviklingsprojekter og levere skræddersyede løsninger, der opfylder jeres behov.

Uanset om din organisation har brug for en komplet outsourcet udviklingsopgave eller ønsker at hyre en ekstra ressource til at styrke jeres eget udviklingsteam, står vi til rådighed.

Med Sanocast som jeres samarbejdspartner bliver jeres visioner omsat til virkelighed - og med både ekspertise og professionalisme.

Hyr en backend udvikler i dag
Her er hvad vi kan gøre for dig:
Vi leverer hurtigt og sørger for høj kvalitet i de udviklede systemer. Når I bruger os får I systemer der er veldokumenterede og har høj stabilitet.
Book et opkald ››
Image

Webudvikling

Image

Database-programmering

Image

Backend udvikling

Integrationsloesninger og APIer

Integrationsløsninger og APIer

Image

Programmering af apps

Image

MS Office Add-In udvikling

 • Webudvikling
 • Database-programmering
 • Backend udvikling
 • Integrationsløsninger og APIer
 • Programmering af Apps
 • MS Office Add-in udvikling
De er dygtige, pålidelige, grundige og jeg har fuld tillid, og er rigtig glad for Sanocast. De er en uvurderlig ressource, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.
Mark Bennet
CEO
Faktura IT
Alle opgaver har fulgt samme tilfredsstillende leverancemodel. Sanocast er fleksibel, ideer udvikles og der medfølger altid relevant dokumentation og rådgivning.
Flemming Jensen
It-chef
Business
Danmark
Erfaren backend programmør

Backend vs. frontend udvikling

Hvad er backend udvikling?

Backend udvikling er den del af udviklingsprocessen, der fokuserer på de bagvedliggende komponenter. I modsætning til frontendudvikling, som handler om at udvikle det der står forrest for brugeren altså brugegrænseflade, så er backendudvikling koncentreret om alle de dele der ikke lige er synlige for brugeren.

Det kan f.eks. være programmer der kører på en databaseserver, logik der kører på en applikationserver eller automatik der f.eks. kører om natten uden der er brugerinvolvering. F.eks. en natlig proces der udsender SMSer, e.mails, regninger eller lignende. Arbejdet inkluderer alt fra at oprette og vedligeholde databaser til at udvikle forretninglogik der processerer data eller f.eks. udvikle integrationer til andre systemer og meget mere.

Backend udviklere spiller en central rolle i udviklingen af digitale produkter og moderne softwareløsninger.

Når Sanocast arbejder med backend udvikling er vores primære ansvar at skabe og vedligeholde server-delen af jeres applikation eller softwareløsning. Dette inkluderer at designe og implementere databaser, API'er og andre server-komponenter, som applikationen afhænger af for at fungere korrekt.

En dygtig backend udvikler skal have en solid forståelse af mange teknologier og metodiker. En backend udvikler skal f.eks. mester mange programmeringssprog, Eksempelvis:

 • .Net

 • C#

 • Java og Javascript

En backend udvikler skal også kunne arbejde med en masse værktøjer og frameworks f.eks. Visual Studio, Microsoft Entity Framework, ASP.NET WEB API ... og mange andre.

Hos Sanocast har alle udviklerne en stor erfaring med ovenstående samt en dyb teknologiforståelse. Alle har en videregående uddannelse indenfor datalogi eller softwareudvikling.

Vi har en god forståelse for softwarearkitektur og designmønstre, så vi kan skabe effektive og skalerbare løsninger.

Hvad er front end udvikling så?

Front end udvikling, derimod, fokuserer på den del af løsningen, som brugeren interagerer med, såsom brugergrænseflader og design.

Frontend udvikling spænder over en bred vifte af discipliner og teknologier, der alle har det centrale formål at skabe en engagerende og brugervenlig oplevelse.

Book et opkald ››

Medarbejderne hos Sanocast er meget professionelle og kompetente. De har været gode til at lytte til vores behov og har haft forståelse for, hvad der skal til for at løse diverse programmeringsudfordringer. De har været gode til at levere serviceydelser til tiden

Britt Helligsøe
Indehaver
Modulfoto
Sanocast fremviser høj grad af fleksibilitet ift opgaveløsning. Hvis der pludselig har opstået en ekstra udfordring, har de altid stået til rådighed og presset den ind i deres kalender og løst udfordringen før deadline.
Søren Fogde
It-chef
Teknisk Landsforbund

Backend udvikling i IT-løsninger

Som erfaren backend udvikler virksomhed sikrer vi, at din IT-løsning fungerer korrekt og sikkert.

Vi bruger forskellige programmeringssprog og teknologier i vores arbejde og sørger for, at projektets databaser, API'er og andre server-komponenter virker, som de skal, og at de er i stand til at håndtere store mængder af data og brugerinput.

Arbejdsprocessen er ofte kompleks - backend udvikling laves eksempelvis gennem omhyggelig kodning og implementering af skalerbare arkitekturer, der sikrer optimal ydeevne og pålidelighed.

Kort fortalt, så er backend udvikling en vigtig del af enhver IT-løsning, og det kræver en dybdegående teknisk viden og erfaring for at udføre arbejdet effektivt. Det er her, Sanocast tilbyder en unik mulighed for at hjælpe og bibringe erfaring, overblik og kompetencer til dit projekt.

Teknologier

.Net udvikling: C# (c sharp), ASP.NET, .Net Core, MVC, Razor Pages, Web Forms, T-SQL, SQL Integration Services (SSIS /DTSX), WCF, Windows Presentation Framework (WPF), TypeScript, Azure, React.js, Angular, Vue.js, CSS, HTML5, Javascript, JQuery, SOAP, Entity Framework, Node.js, Bootstrap, .NET framework, .NET Core, Sharepoint, SQL Server, ASP

Image

Sådan kan Sanocast hjælpe din organisation som backend udvikler

En bred vifte af færdigheder

Som backend udviklere kan vi hjælpe din organisation med udvikling og vedligeholdelse af applikationer, sikkerhedsaspekter og personlige oplysninger samt automatisering og optimering af processer. Vi har en bred vifte af færdigheder og ekspertise inden for backend udvikling og kan tilbyde forskellige ydelser til at imødekomme din organisations behov.

Udvikling og vedligeholdelse af applikationer

Vi kan hjælpe din organisation eller virksomhed med udvikling og vedligeholdelse af applikationer, der er nødvendige for at drive organisationen. Du får hjælp i dit projekt med at udvikle og vedligeholde dine softwareløsninger, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

Du kan også få hjælp med at opdatere eksisterende applikationer for at sikre, at de fortsat fungerer korrekt og opfylder dine behov, eller vi kan hjælpe dig med helt nye features - eller et helt nyt setup.

Sikkerhedsaspekter og personlige oplysninger

Sanocast er opmærksomme på vigtigheden af sikkerhed og personlige oplysninger. Din organisation kan derfor trække på vores store erfaring med at udvikle og implementere sikkerhedsforanstaltninger, der beskytter din virksomhed, dine projekter og dine kunder. Vi kan også hjælpe med at sikre, at personlige oplysninger håndteres korrekt og i overensstemmelse med gældende love og regler.

Automatisering og optimering af processer

Du kan få hjælp til at automatisere og optimere processerne i din virksomhed for at øge effektiviteten og reducere dine udgifter. Vi automatiserer og digitaliserer ofte også processer for at:

 • Gøre processer hurtigere

 • Undgå at medarbejderne skal udføre trivielle processer,

 • Undgå at manuelle indtastninger giver fejl

 • Give brugerne (f.eks. kunderne) en bedre oplevelse

Få hjælp af Sanocasts specialister til at udvikle og implementere automatiserede processer, der kan hjælpe med at reducere arbejdsbyrden og digitalisere din organisations interne processer. Vi kan også hjælpe med at implementere kontrolpaneler og andre værktøjer og integrationer til processtyring.

Erfaren backend programmør

Lej en backend udvikler i København, Aarhus og hele Danmark

Sanocast er lokaliseret i København, men vi kan hjælpe dig, uanset hvor du befinder dig i Danmark.

Vi kommer gerne ud til dig i din virksomhed og taler om projektet. Du kan også hyre en af vores dygtige programmører til at sidde hos jer i virksomheden og hjælpe med programmering.

Vores team af erfarne backend programmører kommunikerer effektivt via telefon, e-mail eller chat, Så du altid kan få kontakt til os.

6 gode grunde til at vælge os:

Vores priser

Hos os får du altid konkurrencestærke priser

Vores erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring med udviklingsprojekter

Vores hurtige levering

Vi er kendt for ofte at løse opgaven før deadline

Vores kvalitet

Vi leverer altid høj kvalitet og løsninger der virker

Vores projektledelse

Vores gode resultater bunder i god projektledelse

Vores udviklere

Hos os er vores udviklere dansk-talende

✔️ Vores priser

Hos os får du altid konkurrencestærke priser

✔️ Vores erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring med udviklingsprojekter

✔️ Vores hurtige leveringstid

Vi er kendt for ofte at løse opgaven før deadline

✔️ Vores kvalitet

Vi leverer altid høj kvalitet og løsninger der virker

✔️ Vores projektledelse

Vores gode resultater bunder i god projektledelse

✔️ Vores udviklere

Hos os er vores udviklere dansk-talende

Få hjælp til backend udvikling

Som backend udviklere arbejder vi remote

Vi har erfaring med at arbejde remote og kan hjælpe dig med at udvikle din backend uanset hvor du er i landet. Vi behøver ikke være ”on-site” for at udvikle for jer. Vores arbejde består af at programmere, og filer og opdateringer kan foretages online. Hvis du ønsker det, kommer vi dog også meget gerne og arbejder hos jer i jeres virksomhed.

Vi kommunikerer effektivt via forskellige kanaler, såsom telefon, e-mail eller chat.

Kontakt os i dag for at få hjælp fra vores erfarne backend programmører. Vi er klar til at hjælpe dig med at opbygge en robust og sikker backend til din webapplikation eller mobilapplikation.

Kontakt os i dag

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at udvikle din backend løsning. Hvis du har spørgsmål eller ønsker en afklarende samtale om din organisations behov, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag.

Du kan kontakte os på telefon, e-mail eller via vores online kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at opbygge den bedste backend-løsning til dine behov!

Ring 20646457 eller udfyld nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gratis foranalyse

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres projekt. Et møde og en efterfølgende foranalyse kan give jer et overblik over hvordan vi kan hjælpe, muligheder og økonomi.

Image

Udvalgte kundecases

Konsulentbistand og .net udvikling til Business Danmar

Business Danmark

Business Danmark havde længe haft et ønske om at få en SMS-tjeneste til deres medlemmer. Læs hvordan vi vi har hjulpet med at udvikle .net løsninger


LÆS MERE
Vi har leveret .Net og c# sharp udvikling til Modulfoto

Modulfoto

Læs om hvordan vi har hjulpet med fejlrettelser, udvikling af c# og .net løsninger og optimering og strømlining af deres administrations- og produktionssystemer.


LÆS MERE
Faktura IT tagterrasse

Faktura IT

Udvikling af selvbetjeningsportal til Faktura IT's kunder. Læs om hvordan Faktura IT har fået værdi og hvordan vi har bistået med .Net, C# og SQL udvikling hos Faktura IT


LÆS MERE