Modulfoto

Når professionelle fotografer rammer plet

Modulfoto tilbyder fotograferingsmuligheder til mange forskellige institutioner og anledninger, eksempelvis til folkeskoler, børnehaver, portrætbilleder og billeder af nyfødte.

Teknologier anvendt: .Net, C#,SQL-Server, WPF, ASP.NET

Case

Modulfoto har stået uden en C-sharp programmør og haft udfordringer med at udrede deres administrationssystemer

Resultater
Sanocast har assisteret med fejlrettelser, udvikling, optimering og strømlining af deres systemer. Vi har leveret nemme digitale it-løsninger, hvilket har gjort det muligt for Modulfoto at automatisere deres administrationssystemer. Vi har eksempelvis lavet en elektronisk formular til forældre, så forældrene nemt og hurtigt kan udfylde og godkende barnets fotografering. Derudover har Sanocast givet mulighed for at vise barnets billede på webshoppen ved et simpelt klik, samt udarbejdet et automatiseret SMS-system og et digitalt rykkersystem.
Image

”Medarbejderne i Sanocast er meget professionelle og kompetente. De er gode til at lytte til vores behov og har forståelse for, hvad der skal til for at løse diverse programmeringsudfordringer. De er gode til at levere serviceydelser til tiden.” – Britt Helligsøe, ejeren af Modulfoto.

”Jeg vil helt klart hive fat i Sanocast igen, når jeg i fremtiden skal have hjælp til f.eks. udviklingsprojekter.” -Britt Helligsøe.

Image