Samarbejde om .Net udvikling

MitID integration
- din trygge genvej

Få udviklet en sikker login-løsning til dit projekt med MitID integration

Start dit projekt i dag ››

Vi kan hjælpe med MitID integration, Udvikling af MitID login og MitID dokumentsignering

Med MitID får du en udbredt og sikker login-løsning til din digitale tjeneste eller hjemmeside. Med en MitID integration får dine brugere mulighed for at logge ind, som de kender det fra Netbank, SKAT og andre store tjenester

Hvad kan jeg med MitID?

Vi har mange års erfaring med NemID, som nu er blevet MitID. For at få den rette integration, kan vi starte med at se på kompleksiteten i jeres systermer. Er der blot tale om MitID login til en enkelt hjemmeside eller virksomhedsside eller skal der ske login til flere systemer der skal spille samme. Det kan være: CRM, Webshop, ERP eller Adgang til offentlige tjenester. Du får med andre ord mulighed for at kæde dine systemer sammen, uden at skulle lave separate login-løsninger.

mitid vises på mobil. Mitid integration via udviklerne hos Sanocast.
Når du integrere med MitID får du:
Med MitID får du en nyudviklet og fremtidssikret løsning, der sparer dig for mange ressourcer.
Book et opkald ››

Forbedret compliance

Genkendelighed og tryghed

Brugervenlighed

Større sikkerhed

Gode integrationsmuligheder

✔️ Forbedret compliance
✔️ Genkendelighed og tryghed
✔️
Brugervenlighed
✔️
Større sikkerhed
✔️
Gode integrationsmuligheder

.... Du får med andre ord mange gode grunde til at vælge MitID som login-metode.

Vælg en MitID broker

For a kunne tilbyde login med MitID i digitale tjenester, skal man tilslutte sig en MitID broker. Vi kan hjælpe dig med at indgå de rigtige aftaler. Vi kan assistere uanset hvem af de 5 danske MitID brokere I ønsker at gøre brug af, men vi har gode erfaringer med Signaturgruppen og deres broker løsningen.

Signaturgruppen

Signaturgruppen har udviklet Nets eID broker-løsningen, der hjælper med understøttelsen af MitID i alle varianter. Det være sig almindelige MitID logins, MitID erhverv, SSO eller diverse signeringsløsninger – mulighederne er mange.

Nets eID Broker er funderet på +15 års ekspertise i digital signatur og NemID og understøtter alle varianter og fuld forretningsfunktionalitet fra MitID og Nemlog-in3 projekterne.

Hvis du vil vide mere om Signaturgruppens MitID Broker-løsninger, så kontakt: Susan Kit Hansen, Mobil: 30 69 55 08, susan@signaturgruppen.dk

MitID signaturgruppen

Lidt om det tekniske: Oauth og OpenId Connect

Oauth og OpenId Connect er åbne standarder

... som bruges I forbindelse med decentraliseret identificering og login. OpenId Connect er en overbygning på Oauth og kan bruges som en mekanisme til at give adgang til et it-system til godkendte brugere.

Har I brug for at få udviklet et login system, som er fleksibelt og som virker på tværs af systemer, så er OpenId Connect ofte et godt valg.

Bruges allerede af de største it-virksomheder

Oauth og OpenID Connect bruges på tusindevis af hjemmesider, apps og andre it-systemer. OpenId Connect standarden bruges og udvikles af de største It-virksomheder som f.eks. Google, Microsoft, Amazon, Visa osv.

Vi kan bygge jeres loginsystem så det f.eks. understøtter både Oauth, OpenID connect og f.eks. tillader login med de mekanismer i måtte ønsker. (Brugernavn og kodeord, MitId eller noget helt tredje).

Lad os hjælpe og få et loginsystem, som kan give adgang til jeres interne og eksterne systemer.
Vi kan sikre at I får et loginsystem der er fleksibelt og fremtidssikret.

Book et opkald ››

Kontakt os for en snak om din MitID-løsning

En indledende snak kan give jer svar på konkrete spørgsmål samt overblik over muligheder og økonomi.

Vi rådgiver meget gerne på et kaffemøde, et online-møde eller via en snak over telefonen. Det er selvfølgelig uden beregning.

Ring 20646457 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.