Image

MitID integration

Få en sikker login-løsning til dit projekt med MitID integration


Vi kan hjælpe med din MitID integration

Med MitID får du en udbredt og sikker login-løsning til din hjemmeside.

I stedet for at lave en skræddersyet løsning, kan du med MitID skyde genvej til en løsning dine brugere allerede kender og er trygge ved. Med en MitID integration får dine brugere mulighed for at logge ind, som de kender det fra Netbank, SKAT og andre store tjenester

MitID
 

Derfor skal du integrere med MitID

Hvad kan jeg med MitID?

Vi har mange års erfaring med NemID, som nu er blevet MitID. For at få den rette integration, skal vi starte med at se på kompleksiteten, og hvilke systemer der skal spille samme. Det kan være:

 • CRM
 • Webshop
 • ERP
 • Adgang til offentlige tjenester

Du får med andre ord mulighed for at kæde dine systemer sammen, uden at skulle lave separate login-løsninger.

  Hvorfor vælge MitID?

  Med MitID får du en nyudviklet og fremtidssikret løsning, der sparer dig for ressourcer. Du får:

  • Forbedret compliance
  • Genkendelighed og tryghed
  • Brugervenlighed
  • Større sikkerhed
  • Gode integrationsmuligheder

  Der er med andre ord mange gode grunde til at vælge MitID som login-metode.  Lidt om det tekniske: Oauth og OpenId Connect

  Oauth og OpenId Connect er åbne standarder, som bruges I forbindelse med decentraliseret identificering og login. OpenId Connect er en overbygning på Oauth og kan bruges som en mekanisme til at give adgang til et it-system til godkendte brugere.

  Har I brug for at få udviklet et login system, som er fleksibelt og som f.eks. kan virke på tværs af systemer, så er OpenId Connect ofte et godt valg.

  Oauth og OpenID Connect bruges på tusindevis af hjemmesider, apps og andre it-systemer. OpenId Connect standarden bruges og udvikles af de største It-virksomheder som f.eks. Google, Microsoft, Amazon, Visa osv.

  Vi kan bygge jeres loginsystem så det f.eks. understøtter både Oauth, OpenID connect og f.eks. tillader login med de mekanismer i måtte ønsker. (Brugernavn og kodeord, MitId eller noget helt tredje).

  Lad os hjælpe og få et loginsystem, som kan give adgang til jeres interne og eksterne systemer. Vi kan sikre at I får et loginsystem der er fleksibelt og fremtidssikret.

   Image

   Kontakt os for en snak om din MitID-løsning

   En indledende snak kan give jer svar på konkrete spørgsmål samt overblik over muligheder og økonomi.

   Vi rådgiver meget gerne på et kaffemøde, et online-møde eller via en snak over telefonen. Det er selvfølgelig uden beregning.

   Ring 20646457 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.