Samarbejde om .Net udvikling

.Net udvikler til solide systemer

Har I brug for en eller flere dedikerede .Net udviklere? Sanocast hjælper med .Net og C# udvikling i hele danmark. Vi tilbyder programmering af skræddersyede løsninger til alle brancher

Start dit projekt i dag ››

Få en samarbejdspartner der kan løfte jeres visioner til virkelighed

Måske har I brug for en eller flere dedikerede .Net udviklere? Hos os kan I enten overlade hele udviklings­opgaven eller alternativt leje en udvikler og selv sørge for ledelse af jeres udviklingsprojekt. I kan bruge os til udvikling af solide og sunde systemer.

I os får I en samarbejdspartner der kan løfte jeres visioner til virkelighed.
.Net udvikler computer med screensaver
Her er hvad vi kan gøre for dig:
Vi leverer hurtigt og sørger for høj kvalitet i de udviklede systemer. Når I bruger os får I systemer der er veldokumenterede og har høj stabilitet.
Book et opkald ››
Image

Webudvikling

Image

Database-programmering

Image

Backend udvikling

Integrationsloesninger og APIer

Integrationsløsninger og APIer

Image

Programmering af apps

Image

MS Office Add-In udvikling

  • Webudvikling
  • Database-programmering
  • Backend udvikling
  • Integrationsløsninger og APIer
  • Programmering af Apps
  • MS Office Add-in udvikling
De er dygtige, pålidelige, grundige og jeg har fuld tillid, og er rigtig glad for Sanocast. De er en uvurderlig ressource, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.
Mark Bennet
CEO
Faktura IT
Alle opgaver har fulgt samme tilfredsstillende leverancemodel. Sanocast er fleksibel, ideer udvikles og der medfølger altid relevant dokumentation og rådgivning.
Flemming Jensen
It-chef
Business
Danmark

Du bestemmer udviklingsprocessen - vi tilpasser os dine behov

Ingen former for bindinger

Når I bruger os får I både en konkurrencestærk pris og I betaler kun for forbrugt tid. Vi arbejder hverken med abonnements­ordninger eller andre former for bindinger (Medmindre I ønsker det). Skal I kun bruge os et par uger om året, så er det kun det I betaler for.

Et typisk udviklingsprojekt på timebasis

Vi udvikler almindeligvis på timebasis. Det betyder at I kun betaler for den tid der bliver brugt og at vi hurtigt kan ændre retning hvis det bliver nødvendigt. Vi aftaler løbende plan og scope for projektet. For hver delopgave giver vi tidsestimater, og når vi er igang med udviklingen modtager I løbende rapportering forbrugt tid.

Lej en programmør eller overlad ansvaret til os

I kan enten leje en programmør eller helt overlade udviklingsopgaven til os. Hvis I lejer en udvikler står I selv for projektledelse og vores programmør gør som I ønsker. I bestemmer eksempelvis om der skal bruges mere eller mindre tid på test og hvilke opgaver der er de vigtigste. Programmøren bistår med faglige kompetencer og sparrer med dig undervejs.

Hvis I derimod overlader hele opgaven til os, så tager vi ansvar for alle faser og discipliner fra analyse, planlægning, udvikling, test, idriftsættelse, vedligeholdelse osv. Vi leverer god projektledelse og dygtige programmerings­kompetencer og vi sørger for at udvikle løsninger der virker og som er rentable.

.Net udvikler fra sanocast taster på computer keyboard og holder mobil i den anden hånd.

God kommunikation giver det bedste resultat

Vores konsulenter er ikke blot fagligt dygtige, men har også stor erfaring med at sætte sig i kundens sted, og de er gode til at identificere de vigtigste forretnings­behov. Vi sætter en ære i at udvikle effektive løsninger, og vi er vilde med elegant kode, men det der er vigtigste for os er at løsningen giver jer værdi.
For os er det vigtigt, at vi præcist forstår jeres behov, og at vi formår at lave en løsning der passer til de jeres ønsker og den afsatte økonomiske ramme. Vi snakker alle dansk både udviklere og projektleder.
Book et opkald ››
Medarbejderne hos Sanocast er meget professionelle og kompetente. De har været gode til at lytte til vores behov og har haft forståelse for, hvad der skal til for at løse diverse programmeringsudfordringer. De har været gode til at levere serviceydelser til tiden
Britt Helligsøe
Indehaver
Modulfoto
Sanocast fremviser høj grad af fleksibilitet ift opgaveløsning. Hvis der pludselig har opstået en ekstra udfordring, har de altid stået til rådighed og presset den ind i deres kalender og løst udfordringen før deadline.
Søren Fogde
It-chef
Teknisk Landsforbund

Vi rådgiver, planlægger og eksekverer

.Net udviklerne har erfaring med en lang række teknologier. De har alle en videregående uddannelse indenfor softwareudvikling.

Vi har en lang erfaring med udvikling af webløsninger. Eksempelvis udvikling af selvbetjeningsportaler. Vi rådgiver om hvordan et projekt kan planlægges og eksekveres, og når løsningen er udviklet kan vi bistå med support, optimering og løsning af vedligeholdelsesopgaver. Hvis projektet kræver kompetencer, som vi ikke besidder er vi ikke bange for at sætte os ind i noget nyt eller indgå samarbejde med eksterne parter hvis I ønsker dette.
Teknologier
C# (c sharp), ASP.NET MVC, T-SQL, SQL Integration Services (SSIS /DTSX), WCF, Windows Presentation Framework (WPF), TypeScript, Azure, React.js, Angular, Vue.js, CSS, HTML5, Javascript, JQuery, SOAP, Entity Framework, Node.js, Bootstrap, .NET framework, .NET Core, Sharepoint, SQL Server
Image

6 gode grunde til at vælge os:

Vores priser

Hos os får du altid konkurrencestærke priser

Vores erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring med udviklingsprojekter

Vores hurtige levering

Vi er kendt for ofte at løse opgaven før deadline

Vores kvalitet

Vi leverer altid høj kvalitet og løsninger der virker

Vores projektledelse

Vores gode resultater bunder i god projektledelse

Vores udviklere

Hos os er vores udviklere dansk-talende

✔️ Vores priser

Hos os får du altid konkurrencestærke priser

✔️ Vores erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring med udviklingsprojekter

✔️ Vores hurtige leveringstid

Vi er kendt for ofte at løse opgaven før deadline

✔️ Vores kvalitet

Vi leverer altid høj kvalitet og løsninger der virker

✔️ Vores projektledelse

Vores gode resultater bunder i god projektledelse

✔️ Vores udviklere

Hos os er vores udviklere dansk-talende

Kontakt os

En indledende snak kan give jer svar på konkrete spørgsmål samt overblik over muligheder og økonomi. Vi rådgiver meget gerne på et kaffemøde, et online-møde eller via en snak over telefonen og efterfølgende tilbyder vi en uforpligtende og gratis foranalyse af jeres projekt.

Ring 20646457 eller udfyld nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gratis foranalyse

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres projekt. Et møde og en efterfølgende foranalyse kan give jer et overblik over hvordan vi kan hjælpe, muligheder og økonomi.

Image

Udvalgte kundecases

Konsulentbistand og .net udvikling til Business Danmar

Business Danmark

Business Danmark havde længe haft et ønske om at få en SMS-tjeneste til deres medlemmer. Læs hvordan vi vi har hjulpet med at udvikle .net løsninger


LÆS MERE
Vi har leveret .Net og c# sharp udvikling til Modulfoto

Modulfoto

Læs om hvordan vi har hjulpet med fejlrettelser, udvikling af c# og .net løsninger og optimering og strømlining af deres administrations- og produktionssystemer.


LÆS MERE
Faktura IT tagterrasse

Faktura IT

Udvikling af selvbetjeningsportal til Faktura IT's kunder. Læs om hvordan Faktura IT har fået værdi og hvordan vi har bistået med .Net, C# og SQL udvikling hos Faktura IT


LÆS MERE