Ørsted sikkerhedsskærm
Ørsted A/S

Ørsteds nye softwareløsning sikrer en endnu højere sikkerhedskultur

Ørsted, Danmarks største energiselskab, opererer i en industriel sektor, hvor sikkerhed har afgørende betydning.

Teknologier anvendt: .Net, React.JS, Docker, Javascript, Databaser, SQL, .Net Entityframework, ASP.NET, C#

Case
Ørsted ville effektivisere og optimere sikkerhedsintroduktionen, ved at digitalisere den og samtidig sikre, at de besøgende på kraftvarmeværkerne får nøjagtig og enslydende information. 
Resultater

Ørsted havde en ambition om at digitalisere deres sikkerhedsintroduktion - en løsning som både skulle være brugervenlig og teknisk robust for at kunne opfylde deres høje krav til sikkerhed og informationsformidling. Det blev starten på et samarbejde mellem Ørsted og Sanocast ApS. Her opstod udviklingen af en touch baseret skærm med forskellig grafik, lyd og videoklip. Den nye digitale sikkerhedsintroduktion giver mulighed for at ensrette kommunikationen og gøre den lokale sikkerhedsintroduktion identisk for modtageren – uanset nationalitet og sprog, og samtidig understøtter den en fælles sikkerhedskultur. Derudover skulle sikkerhedsintroduktionen være både brugervenlig og interaktiv for både interne medarbejdere og eksterne gæster.

Samarbejdet mellem Ørsted og Sanocast har resulteret i forbedring af arbejdsprocesser og en endnu højere sikkerhedskultur. I løbet af udarbejdelsen er der også blevet identificeret potentielle muligheder for at udvide løsningen til andre afdelinger, og på den måde maksimere værdien af investeringen. Løsningerne, der findes i sikkerhedsintroduktionen, kan nemlig genbruges i andre projekter.

Image

“Vi har fået høj værdi af vores samarbejde med Sanocast. De er grundige til at gribe de bolde, vi sender afsted – og er samtidig ikke blege for at udfordre ideer, give sparring og rådgive os.”

Vores samarbejde med Sanocast har resulteret i en digital og interaktiv løsning til sikkerhedsintroduktionen, men det har også inspireret os til at anvende Sanocast's ekspertise inden for digitalisering af vores formidling om miljøprocedure. Vi har derfor et produkt, der er skræddersyet efter vores behov, og som vi selv kan videreudvikle til andre mulige optimeringsprojekter”.
- Xenia Justiniano, Senior Communication Consultant, Ørsted

Image