Aarhus Universitet set fra luften. Aarhus Universitet har brugt Sanocast til softwareudvikling

Aarhus Universitet

Danmarks største og anden ældste universitet med 38 tusinde studerende og 8 tusinde medarbejdere

AU IT er Aarhus Universitets it-afdeling, som består af målrettede og dedikerede medarbejdere, der arbejder på at skabe effektive brugervenlige digitale løsninger for både de ansatte og studerende.

Teknologier anvendt: Excel og VBA

Case

Udfordringen om, hvordan Aarhus Universitet kan spare tid og arbejdskraft på kategorisering af store datasæt

Resultater
Hvert år indsamler Aarhus Universitet store mængder af regnskabsdata, som vedrører it-relaterede udgifter. De sidste to år har Aarhus Universitet kategoriseret data manuelt, hvilket har kostet dem en masse tid og energi. Sanocast har hjulpet universitetet med at programmere en udvidelse til Excel, som kan kategorisere og automatisere behandlingen af deres regnskabsdata.
Image
“Sanocast er enormt hurtige til at svare. Selv hvis de sidder med andre kunder, ringer de altid tilbage og kommer med gode løsningsforslag.”

“Medarbejderne er professionelle, fleksible og det er nemt at komme i kontakt med den konsulent, man har brug for, hvilket betyder rigtigt meget.”

“Jeg vil helt klart benytte Sanocast igen, når jeg får lignende udfordringer i fremtiden, eksempelvis med Vba-programmering. Det har sparet mig halvdelen af den tid, som jeg ellers har brugt ved at gøre det manuelt.
- Karen Bjorholm Viberg, IT-sekretariat, Århus Universitet.
Image