Hyr en programmør – Få hjælp til alt i programmering

Har I brug for udvikling af effektive digitale løsninger? I os får I en passioneret og fagligt dygtig samarbejdspartner, som kan gøre jeres visioner til virkelighed, og som kan tage hånd om alle facetterne i udviklingsarbejdet.
Start dit projekt i dag ››
Program­mering & Software­udvikling ved Sanocast - Vi er din programmør

Vi skaber programmerings løsninger der giver værdi

Vi udvikler effektive og intelligente digitale løsninger, herunder eksempelvis: App udvikling, Webudvikling, Integrations-løsninger, backend- og frontend-udvikling.

Vi går op i at skabe løsninger der giver værdi. Vores kunder modtager løsninger der giver dem en bedre økonomi, besparrelse af tid, færre fej i deres processer, nye muligheder og en gode brugeroplevelse.

Book et opkald ››
Vores softwareudviklere kan programmere din løsning - Effektiv softwareudvikling og programmering - Få en programmør til dit projekt i dag
+30 års erfaring
+30 års erfaring
med udviklingsprojekter
Vi har i dag mange tilfredse kunder som bruger os som deres eksterne udviklingsafdeling
5,0
Google anmeldelser

Overlad det til os

Vi tager sammen ansvar for alle faser og discipliner fra analyse, planlægning, udvikling, test, idriftsættelse, vedligeholdelse osv. Vi leverer god projektledelse og dygtige programmerings­kompetencer og vi sørger for at udvikle løsninger der virker og som er rentable. I er med hele vejen, og vi sørger for en løbende rapportering, så vi hele tiden kan forventningsafstemme og få udviklet løsningen til jeres ønsker og behov.
Program­mering & Software­udvikling icon for konkurrencestærke priser - Kompetente udviklere til gode priser
Konkurrencestærke priser
Vores priser er yderst konkurrencedygtige og rimelige
Program­mering & Software­udvikling icon for hurtigt levering - Vores programmører leverer hurtigt
Hurtig levering
Vores gode resultater og levering bunder i god projektledelse
Program­mering & Software­udvikling icon for høj kvalitet
Høj kvalitet
Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og løsninger der virker
Program­mering & Software­udvikling icon for dansk-talende udviklere
Dansk-talende udviklere
Vi minimere misforståelser og kommunikationsbarrierer
Program­mering & Software­udvikling  - lej en udvikler

Lej en programmør

I stedet for at overlade udviklingsopgaven til os, så kan I vælge at leje en udvikler. På den måde står du selv for projektledelse og vores programmør gør som I ønsker.

Du bestemmer eksempelvis om der skal bruges mere eller mindre tid på test og hvilke opgaver der er de vigtigste. Programmøren bistår med faglige kompetencer og sparrer med dig undervejs.

Book et opkald ››
Medarbejderne er professionelle, fleksible og det er nemt at komme i kontakt med den konsulent, man har brug for, hvilket betyder rigtigt meget.
Karen Viberg
Sekretariatsleder
Aarhus
Universitet
Sanocast er fleksible, idéer udvikles og der medfølger altid dokumentation. De er gode til at følge op på kundens krav og tanker.
Flemming Jensen
It-chef
Business
Danmark

Læs mere om:

.Net udvikling

Vi har flere hundrede successfulde projekter bag os og mere end 17 års erfaring med .NET og C# udvikling. Lad os hjælpe med at udvikle jeres .Net systemer.


LÆS MERE

E-conomic udvikling

Opnå det fulde potentiale af jeres økonomisystem. Vi er godkendt som e-conomic udvikler, og kan assistere med udvikling af apps og integrationer.

LÆS MERE

Excel udvikling

Få mere ud af jere excel. Vi kan videreudvikle jeres system. Læs mere om excel udvikling, herunder udvikling af Office Add-Ins, Web Add-Ins og VBA løsninger


LÆS MERE

React.js udvikling

Brug for en kompetent react.js programmør til dit projet? Vi har dygtige udviklere som kan asistere med React.js, Redux og mange andre frontend teknologier.


LÆS MERE

MitID integration

Giv dine brugere endnu større sikkerhed. Med en MitID integration får dine brugere mulighed for at logge ind, som de kender det fra Netbank, SKAT og andre store tjenester.

LÆS MERE

SMV:Digital

SMV:Digital er en offentlig ordning der giver støtte til digitalisering i danske SMVer. Sanocast er godkendt rådgiver på ordningen. Der gives støtte op til 100.000 kr.


LÆS MERE

Kontakt os

En indledende snak kan give jer svar på konkrete spørgsmål samt overblik over muligheder og økonomi. Vi rådgiver meget gerne på et kaffemøde, et online-møde eller via en snak over telefonen og efterfølgende tilbyder vi en uforpligtende og gratis foranalyse af jeres projekt.

Ring 20646457 eller udfyld nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gratis foranalyse

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres projekt. Et møde og en efterfølgende foranalyse kan give jer et overblik over hvordan vi kan hjælpe, muligheder og økonomi.

Image

Udvalgte kundecases

Programmering og .net udvikling til Business Danmark

Business Danmark

Business Danmark havde længe haft et ønske om at få en SMS-tjeneste til deres medlemmer. Læs hvordan vi vi har hjulpet med at udvikle .net løsninger


LÆS MERE
Vi har leveret .Net og c# sharp udvikling til Modulfoto

Modulfoto

Læs om hvordan vi har hjulpet med fejlrettelser, udvikling af c# og .net løsninger og optimering og strømlining af deres administrations- og produktionssystemer.


LÆS MERE
Softwareudvikling af Faktura ITs selvbetjeningsportal

Faktura IT

Udvikling af selvbetjeningsportal til Faktura IT's kunder. Læs om hvordan Faktura IT har fået værdi og hvordan vi har bistået med .Net, C# og SQL udvikling hos Faktura IT


LÆS MERE