VI ELSKER PROGRAMMERING


DEN VÆRDI 
DU FÅR!


Lad os hjælpe dig med dit projekt!
I os får du en passioneret og fagligt dygtig samarbejdspartner, som kan gøre dine visioner til virkelighed og som samtidigt sørger for at skabe stabile systemer som giver resultater på bundlinjen og som gør dine brugere glade.

Sanocast hjælper med programmering indenfor en række forskellige felter. Hos os kan du enten overlade hele udviklingsopgaven til os eller alternativt leje en udvikler og så selv sørge for ledelse af dit udviklingsprojekt. Nedenfor kan du se hvordan vi kan assistere på forskellig vis.

 

LEJ EN UDVIKLER

Du står selv for projektledelse og vores programmør gør som I ønsker. Du bestemmer eksempelvis om der skal bruges mere eller mindre tid på test og hvilke opgaver der er de vigtigste. Programmøren bistår med faglige kompetencer og sparrer med dig undervejs.

OVERLAD HELE UDVIKLINGSPROJEKTET TIL OS

Vi tager sammen ansvar for alle faser og discipliner fra analyse, planlægning, udvikling, test, idriftsættelse, vedligeholdelse osv. Vi leverer god projektledelse og dygtige programmeringskompetencer og vi sørger for at udvikle løsninger der virker og som er rentable. I er med hele vejen og vi sørger for en løbende rapportering, så vi hele tiden kan forventningsafstemme og få udviklet løsningen til jeres ønsker og behov.


KUNDECASES // PROGRAMMERING

LÆS MERE // PROGRAMMERING

Bliv kontaktet: