Business Danmark
Business Danmark

Fagforeningen for salg og marketing

Business Danmark er den eneste fagforening i Danmark der med et stærkt fagligt fokus på salg og marketing, hjælper medlemmer indenfor disse discipliner. De arbejder for den kommercielle dagsorden og hjælper medlemmer med at præstere i den nye virkelighed.

Sanocast har assisteret med analyse, rådgivning og implementering. Igennem flere forskellige projekter har Sanocast bistået med assistance på konkrete udviklingprojekter.
Konsulentbistand er givet indenfor forskellige områder.

Teknologier:
.Net, C# (c-sharp), HTTP Rest webservices, SOAP, SMS, API, SQL databaser, Microsoft Office Automation mm.

Case
Business Danmark havde længe haft et ønske om at realisere sin ide om at implementere en SMS-tjeneste til deres medlemmer, hvor medlemmer kunne få en service reminder vedrørende arrangementer som de har tilmeldt sig. Fagforeningen ønskede i tillæg til dette, muligheden for nemt at kunne udsende ad hoc SMS’er til udvalgte medlemmer blot ved få klik. Den kommende arrangement-SMS-tjeneste skulle kun sende beskeder til medlemmer, som skulle deltage i et arrangement, hvis de tidligere havde givet en aktiv accept til at modtage SMS beskeder.
Resultater
Udviklingen af tjenesten, foregik som et samarbejde mellem Sanocast og Business Danmark med en agil udviklingsmodel. Sanocast var med både i designfasen, udviklingsfasen og i den egentlige implementering af systemet. Under samarbejdet, har Sanocast sørget for løbende at følge op på Business Danmarks krav og tanker. Som en væsentlig del af leverancen sikrede Sanocast, at alt blev dokumenteret, og med stor tilfredsstillelse for Business Danmark, afsluttet med ønsket implementerings- og driftsdokumentation. SMS-tjenesten er færdigudviklet og er nu i drift for Business Danmarks medlemmer.
Image
"Sanocast har også leveret andre opgaver, primært udviklingsopgaver. Alle opgaver har fulgt samme skabelon og samme tilfredsstillende leverancemodel. Sanocast er fleksibel, ideer udvikles og der følger altid dokumentation. De er gode til at følge op på kundens krav og tanker. Det er helt klart en af deres stærke sider."

Flemming Bjerring Jensen, It- og sikkerhedschef, Business Danmark

Image
Få en gratis foranalyse

Er I i gang med et udviklingsprojekt? Lad os tage en uforpligtende snak om jeres projekt. Et møde og en efterfølgende foranalyse kan giver jer overblik over muligheder og økonomi.

Image