E-conomic program­mering som kan forbedre kundeoplevelsen, forretning og produktiviteten

E-conomic program­mering

Ved at tilpasse e-conomic kan du skabe en mere skræddersyet og effektiv løsning, der passer til din virksomheds specifikke krav.

Start dit projekt i dag ››

Bedre kundeoplevelse og produktivitet

Vil du forbedre kundeoplevelsen, forretning og produktiviteten? Og vil du have det fulde potentiale ud af jeres e-conomics og systemer bedst muligt?

Sanocast kan sætte strøm til jeres processer og digitalisere jeres arbejdsgange med integrebar løsninger og e-conomics. Det kan inkludere automatisering af arbejdsgange, tilføjelse af brugerdefinerede funktioner eller integration med andre systemer, der er afgørende for din virksomheds drift.

Start dit projekt i dag ››
E-conomic program­mering som kan forbedre kundeoplevelsen, forretning og produktiviteten

En pålidelig partner som leverer kvalitetsløsninger til tiden

Vi er jeres sparringspartner

Hos Sanocast programmeres skræddersyede og kundespecifikke løsninger til virksomheder der bruger e-conomic, så du og din virksomhed får effektive og produktive arbejdsgange samt glade medarbejdere og kunder.

Du kan få hjælp med at få realiseret jeres drømme og visioner hos os. Vi har løst mange komplekse opgaver og opbygget en solid forståelse af best practices og effektive udviklingsmetoder. Vi er jeres sparringspartner som kan komme med konkrete idéer til hvordan problemstillinger kan løses.

Tilpas din e-conomic-software og frigør tid for dine medarbejdere

Vi benytter e-conomic API (Application Programming Interface), som gør det muligt at lave systemer der kan interagere med din e-conomic konto.

Vores programmører kan udvikle skræddersyede scripts eller applikationer, der udfører specifikke opgaver automatisk, f.eks. oprettelse af fakturaer, håndtering af betalinger eller generering af rapporter. Dette frigør tid for dine medarbejdere, så de kan fokusere på andre eller mere værdiskabende opgaver.

3 eksempler på løsninger vi kan lave til din virksomhed:

E-conomic program­mering - et icon der illustrerer tilføjelse af nye knapper i excel
Tilføje nye knapper i din excel, som kan interagerer med jeres e-conomic eller andre systemer
E-conomic program­mering - et icon der illustrerer opsætning af udtræk af data fra e-conomic
Opsætte udtræk og rapporter fra e-conomic, som man ikke ellers kan få lavet i e-conomic. Vi kan også krydsreferer med data I har i andre systemer
E-conomic program­mering - et icon der illustrerer forbindelse til standartsystemer
Forbinde e-conomic til dine standardsystemer, så data ikke skal indtastes flere steder
E-conomic program­mering som kan forbedre kundeoplevelsen, forretning og produktiviteten

Godkendt E-conomic udvikler

Vi har stor erfaring med udvikling af e-conomic løsninger, og er godkendt e-conomic udvikler. Vi kan både udvikle løsninger skræddersyet til den enkelte virksomhed samt generelle løsninger der der kan offentliggøres på e-conomics egen markedsplads.

Som godkendt e-conomic udvikler, får vi adgang til e-conomic's API og relevante ressourcer og dokumentation. Hvilket gør det muligt for os at udvikle og integrere applikationer, løsninger eller Add-ins, der kan interagere med e-conomic's regnskabssoftware. På den måde kan vi tilbyde din virksomhed ekstra funktionalitet eller tilpasning samt sikre, at integrationerne eller løsningerne fungerer sømløst med e-conomic-platformen.

Start dit projekt i dag ››

Kontakt os

En indledende snak kan give jer svar på konkrete spørgsmål samt overblik over muligheder og økonomi. Vi rådgiver meget gerne på et kaffemøde, et online-møde eller via en snak over telefonen og efterfølgende tilbyder vi en uforpligtende og gratis foranalyse af jeres projekt.

Ring 20646457 eller udfyld nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gratis foranalyse

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres projekt. Et møde og en efterfølgende foranalyse kan give jer et overblik over hvordan vi kan hjælpe, muligheder og økonomi.

Image

Relaterede sider: e-conomic tidsregistrering