Samarbejde om .Net udvikling

Hyr en frontend udvikler

Sanocast hjælper med at skabe funktionelle og æstetiske brugergrænseflader. Vi hjælper  uanset om det er din hjemmeside, en kundeportal, en selvbetjeningsløsning eller noget helt tredje der skal udvikles. Vi gør dit system brugervenligt, æstetisk tiltalende og funktionelt.

Start dit projekt i dag ››

Sanocast gør din IT-løsning mere brugervenlig

Få den bedst mulige brugeroplevelse i din softwareløsning. Sanocast sikrer, at din softwareløsning er let at bruge og tilgængelig for alle.

En stor del af vores arbejde indebærer at skrive kode i React.Js, HTML, CSS og JavaScript eller andre frontend teknologier. Vi udviker både webapplikationer og Apps til smartphones eller tablets.

Vi sørger for, at din IT-løsning, hjemmeside eller applikation fungerer på tværs af forskellige browsere og enheder.

Hyr en frontend udvikler i dag
Her er hvad vi kan gøre for dig:
Vi leverer hurtigt og sørger for høj kvalitet i de udviklede systemer. Når I bruger os får I systemer der er veldokumenterede og har høj stabilitet.
Book et opkald ››
Image

Webudvikling

Image

Database-programmering

Image

Backend udvikling

Integrationsloesninger og APIer

Integrationsløsninger og APIer

Image

Programmering af apps

Image

MS Office Add-In udvikling

 • Webudvikling
 • Database-programmering
 • Backend udvikling
 • Integrationsløsninger og APIer
 • Programmering af Apps
 • MS Office Add-in udvikling
De er dygtige, pålidelige, grundige og jeg har fuld tillid, og er rigtig glad for Sanocast. De er en uvurderlig ressource, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.
Mark Bennet
CEO
Faktura IT
Alle opgaver har fulgt samme tilfredsstillende leverancemodel. Sanocast er fleksibel, ideer udvikles og der medfølger altid relevant dokumentation og rådgivning.
Flemming Jensen
It-chef
Business
Danmark
Erfaren frontend programmør

Lej en dygtig frontend udvikler med fokus på dine behov

Sanocast er eksperter i frontend udvikling, og vi forstår derfor vigtigheden for dig i at få en softwareløsning, der er både let at navigere og giver en god brugeroplevelse.

Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov.

Designet på din softwareløsning

Med vores ekspertise indenfor frontend udvikling, er vi i stand til at skabe et design, der passer til din virksomhed og brand.

Vi tager hensyn til farver, typografi og layout for at skabe et design, der er både smukt og funktionelt. Vi sørger for, at dit design er responsivt, så det ser godt ud på alle enheder.

Book et opkald ››

Medarbejderne hos Sanocast er meget professionelle og kompetente. De har været gode til at lytte til vores behov og har haft forståelse for, hvad der skal til for at løse diverse programmeringsudfordringer. De har været gode til at levere serviceydelser til tiden

Britt Helligsøe
Indehaver
Modulfoto
Sanocast fremviser høj grad af fleksibilitet ift opgaveløsning. Hvis der pludselig har opstået en ekstra udfordring, har de altid stået til rådighed og presset den ind i deres kalender og løst udfordringen før deadline.
Søren Fogde
It-chef
Teknisk Landsforbund

Funktionalitet og effektivitet i frontend udviklingen

Løsninger skal se godt ud, men det er lige så vigtigt, at de virker på en måde der er lækker.

Det funktionelle skal også designes. Hvis vi f.eks. skal lave en løsning til arrangementsbooking, så tænker vi ikke kun på hvordan det skal se ud, men også hvordan det skal virke.

Skal systemet eksempelvis sende en SMS påmindelse til en deltager dagen før et arrangement afvikles eller skal processen involverer at nødvendigt materiale fremsende pr. e-mail en uge forinden? Vi designer processen og funktionaliteten i de brugegrænseflader, som brugeren oplever.

Brugervenlighed i højsædet

Vi ved, hvor vigtigt det er at have en IT-løsning, der er nem at bruge for alle relevante parter. Derfor fokuserer vi på at skabe intuitive og brugervenlige løsninger gennem webudvikling, der giver alle en god oplevelse.

Vi tager hensyn til navigation, knapper og formularer for at skabe en frontend løsning, der er nem at bruge.

Hvor hurtig er din softwareløsning?

Hastigheden på din softwareløsning eller hjemmeside er vigtig for brugeroplevelsen.

Når du har en god, brugervenlig og hurtig softwareløsning, kan du bedre optimere organisationens arbejdsprocesser, øge produktiviteten og skabe en mere tilfredsstillende oplevelse for både brugere og interessenter.

Sanocast har stor erfaring fra mange år som frontend udvikler og kan hjælpe din organisation med alt dette.

Teknologier

.Net udvikling: C# (c sharp), ASP.NET, .Net Core, MVC, Razor Pages, Web Forms, T-SQL, SQL Integration Services (SSIS /DTSX), WCF, Windows Presentation Framework (WPF), TypeScript, Azure, React.js, Angular, Vue.js, CSS, HTML5, Javascript, JQuery, SOAP, Entity Framework, Node.js, Bootstrap, .NET framework, .NET Core, Sharepoint, SQL Server, ASP

Image

Frontend udvikling i praksis: Sådan foregår et samarbejde med Sanocast

Når vi samarbejder med dig som vores kunde indenfor frontend udvikling, at vores fokus altid, at det skaber værdi for dig og din organisation.

Teamarbejde og samarbejde

Vi sørger altid for at arbejde tæt sammen med din organisation for at skabe den bedste løsning indenfor frontend udvikling.

Når du samarbejder med Sanocast, kan du være sikker på, at vi er dedikerede til at skabe den bedste løsning for, som giver mest mulig værdi i forhold til budgettet.

Du kan også få hjælp af os til særlige software løsninger til WordPress og andre CMS-systemer.

Fra design til kodning

Når vi arbejder med et projekt, starter vi altid med at tage en snak om dine ønsker til funktionalitet og design.

Herefter går vores frontend udviklere i gang med at kode webstedet eller appen. Vi er eksperter i forskellige teknologier og sprog, og vi vælger altid den teknologi, der passer bedst til projektet og din organisations behov.

Teknologier og kodesprog

Vi arbejder med en række forskellige teknologier og sprog, herunder JavaScript, React, .Net og C#. Vi er altid opdateret på de nyeste trends og teknologier inden for frontend udvikling, så vi kan levere den bedste løsning til vores kunder.

Vi har erfaring med at arbejde med mange forskellige organisationer og virksomheder i forskellige brancher, og vi tilpasser altid vores løsninger til dine behov og ønsker.

Lej en frontend udvikler i København

Sanocasts frontend udviklere

Som frontend udvikler er vores primære ansvar at udvikle og vedligeholde brugergrænsefladen for en hjemmeside eller en applikation. Derfor har vi en bred vifte af færdigheder og kompetencer, så vi bedst muligt kan levere en effektiv brugergrænseflade.

Kompetencer

Som erfarne frontend udviklere har vi en stærk forståelse for datalogi og programmeringssprog såsom:

 • JavaScript

 • React

 • .Net

 • C#

 • CSS

 • HTML

... og flere til. Derudover kan du også trække på vores gode forståelse for UX-design samt stærke kommunikationsevner.

Disse kompetencer sammen med vores store erfaring med programmering og IT-løsninger gør, at vi som frontend udvikler altid er klædt godt på til at arbejde sammen med din virksomheds eget team af udviklere og designere.

6 gode grunde til at vælge os:

Vores priser

Hos os får du altid konkurrencestærke priser

Vores erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring med udviklingsprojekter

Vores hurtige levering

Vi er kendt for ofte at løse opgaven før deadline

Vores kvalitet

Vi leverer altid høj kvalitet og løsninger der virker

Vores projektledelse

Vores gode resultater bunder i god projektledelse

Vores udviklere

Hos os er vores udviklere dansk-talende

✔️ Vores priser

Hos os får du altid konkurrencestærke priser

✔️ Vores erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring med udviklingsprojekter

✔️ Vores hurtige leveringstid

Vi er kendt for ofte at løse opgaven før deadline

✔️ Vores kvalitet

Vi leverer altid høj kvalitet og løsninger der virker

✔️ Vores projektledelse

Vores gode resultater bunder i god projektledelse

✔️ Vores udviklere

Hos os er vores udviklere dansk-talende

Få hjælp til frontend udvikling

Hyr en dygtig frontend programmør i København - og hele Danmark

Vi tilbyder erfarne frontend udvikler, der kan hjælpe dig med at skabe en imponerende og brugervenlig hjemmeside eller applikation. Vores programmører er specialiserede inden for React, HTML, CSS og JavaScript og har en dybdegående forståelse af UX-design og responsivt webdesign.

Sanocast er klar til at hjælpe dig med at realisere din vision. Vi har erfaring med at arbejde med mange virksomheder, lige fra de små og så til de helt store som Ørsted.

Vores frontend programmører er baseret i København, men vi hjælper organisationer i hele Danmark. Som udgangspunkt arbejder vi remote, men vi er fleksible og kan også arbejde fra din organisation, alt efter hvad der passer bedst til dig og dit projekt.

Kontakt os i dag for at få at tale med en erfaren frontend udvikler og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en brugervenlig hjemmeside eller applikation.

 

Kontakt os her på siden

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller forslag til vores hjemmeside eller vores frontend udviklingstjenester.

Ring 20646457 eller udfyld kontaktformularen nedenfor. Så besvarer vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at tale med dig om dit projekt!

Få en gratis foranalyse

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres projekt. Et møde og en efterfølgende foranalyse kan give jer et overblik over hvordan vi kan hjælpe, muligheder og økonomi.

Image

Udvalgte kundecases

Konsulentbistand og .net udvikling til Business Danmar

Business Danmark

Business Danmark havde længe haft et ønske om at få en SMS-tjeneste til deres medlemmer. Læs hvordan vi vi har hjulpet med at udvikle .net løsninger


LÆS MERE
Vi har leveret .Net og c# sharp udvikling til Modulfoto

Modulfoto

Læs om hvordan vi har hjulpet med fejlrettelser, udvikling af c# og .net løsninger og optimering og strømlining af deres administrations- og produktionssystemer.


LÆS MERE
Faktura IT tagterrasse

Faktura IT

Udvikling af selvbetjeningsportal til Faktura IT's kunder. Læs om hvordan Faktura IT har fået værdi og hvordan vi har bistået med .Net, C# og SQL udvikling hos Faktura IT


LÆS MERE