E-conomic program­mering som kan forbedre kundeoplevelsen, forretning og produktiviteten

Active Server Pages - ASP program­mering

Få udviklingsassistance fra vores ASP programmør

Start dit projekt i dag ››

ASP - Active Server Pages

Active Server Pages eller blot ASP er en ældre teknologi fra Microsoft, som blev meget udbredt i 1990’erne. ASP var en af de første teknologier der muliggjorde at en programmør kunne lave såkaldte dynamiske hjemmesider, altså hjemmesider som ikke blot bestod af statisk tekst, men som f.eks. tillod at siden kunne vise indhold der blev beregnet dynamisk eller som f.eks. hentede og viste data fra en database.

Der blev udviklet mange løsninger med ASP i 1990’erne og den del af disse løsninger virker stadig den dag i dag. Hos os kan du få hjælp fra en professionel udvikler til din ASP webløsning!

 

Start dit projekt i dag ››
E-conomic program­mering som kan forbedre kundeoplevelsen, forretning og produktiviteten

En pålidelig partner som leverer kvalitetsløsninger til tiden

Vi er jeres sparringspartner

Hos Sanocast programmerer vi skræddersyede og kundespecifikke løsninger til virksomheder. Vi overtager også vedligehold og udvikling af systemer der har været lavet af andre.

Du kan få hjælp med at få realiseret jeres digitale drømme og visioner hos os. Vi har løst mange komplekse opgaver og opbygget en solid forståelse af best practices og effektive udviklingsmetoder. Vi er jeres sparringspartner som kan komme med konkrete idéer til hvordan problemstillinger kan løses.

Tilpas og vedligehold din ASP webløsning 

Vores arkitekt og softwareudviklere står klar til at rådgive om hvordan dit system kan vedligeholdes og videreudvikles.
Vores programmører kan hyres på timebasis eller vi kan indgå en fast aftale om løbende assistance.
Ved henvendelse oplyser vi gerne om andre reference kunder som har fået videreudviklet og vedligeholdt deres ASP løsninger.
Vi tilbyder et uforpligtende kaffemøde hvor vi kan lære mere om jeres system og fortælle om hvordan vi kan hjælpe. Book nu!

3 eksempler på løsninger vi kan lave til din virksomhed:

E-conomic program­mering - et icon der illustrerer tilføjelse af nye knapper i excel

Fejlrettelser - Er der noget der ikke længere virker i din løsning? Vi sørger for at få løsningen til at virke igen.

E-conomic program­mering - et icon der illustrerer opsætning af udtræk af data fra e-conomic

Databseprogrammering - Mange ASP løsninger gør brug af en database til at opbevarer data. Eksempelvis Microsoft SQL Server, Microsoft Access eller MySQL. Vi kan hjælpe med stort set alle database tilknyttet til din ASP løsning.

E-conomic program­mering - et icon der illustrerer forbindelse til standartsystemer

Ny muligheder - Er der noget der ikke virker så smart eller skal forbedres eller udvides i din løsning? Vi laver gerne nye muligheder i din eksisterende løsning.

Kontakt os

En indledende snak kan give jer svar på konkrete spørgsmål samt overblik over muligheder og økonomi. Vi rådgiver meget gerne på et kaffemøde, et online-møde eller via en snak over telefonen og efterfølgende tilbyder vi en uforpligtende og gratis foranalyse af jeres projekt.

Ring 20646457 eller udfyld nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gratis foranalyse

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres projekt. Et møde og en efterfølgende foranalyse kan give jer et overblik over hvordan vi kan hjælpe, muligheder og økonomi.

Image

Relaterede sider: Programmering