.Net og C# programmering hos Faktura IT

Faktura IT

Elektronisk fakturering og digital signering af fakturaer

FakturaIT er målrettet med at optimere løsninger inden for elektronisk fakturering for virksomheder. De gør faktureringsprocessen nemmere og billigerer for virksomheder, bl.a. ved at sørge for afsendelse af fakturaer igennem diverse elektroniske kanaler.

Teknologier anvendt: .Net, SQL Server, C#, ASP.NET MVC, Bootstrap, Javascript

Case
FakturaIT har haft brug for hjælp til mange forskellige opgaver, udvikling af kundeportal, optimering og videreudvikling af systemer, GDPR samt udarbejdning af rapporter og sikkerhedskontrol, herunder sårbarhedsscanning.
Resultater
Sanocast har assisteret med udviklingen af webprodukter og backend services til understøttelse af automatiserede faktureringsprocesser samt udvikling af workflowløsninger. Til disse opgaver, har FakturaIT fået assistance fra Sanocast, som har foreslået ideer og rådgivet om diverse opgaver. Sanocast har hermed også stået for at være IT-arkitekt for FakturaIT.
Image
"Vi har brugt Sanocast til mange forskellige opgaver: Videreudvikling, sikkerhedskontrol, udarbejdelse af rapporter, rådgivning og GDPR. Sanocast har igennem længere tid været ansvarlig for .NET-udviklingen hos FakturaIT. De har videreudviklet vores fakturaarkiv og de har haft ansvar for forskellige udviklingsprojekter i forbindelse med vores workflow og faktura processer. De har assisteret os i alle systemarbejdets faser, fra kravspecificering, løsningsarkitektur, softwareudvikling, test og idriftsættelse. De er nemme at arbejde sammen med og har været en mentor for flere andre udviklere, og de har samtidigt taget initiativ til at ændre flere af vores udviklingsmetoder. Sanocast foreslår forskellige ideer og sørger for at man forstår, og så har de også været med til at optimere vores systemer, primært afvikling så det går hurtigere. Endvidere er de vores IT- arkitekt. De er dygtige, pålidelige, grundige og jeg har fuld tillid, og er rigtig glad for Sanocast. De er en uvurderlig ressource, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.”
- Mark Benett, CEO Faktura IT
Image