Integration

E-conomics integration til eget system via API

In Nyheder by Karsten OlsenLeave a Comment

Ønsker at I at gøre mere med jeres ERP system? Ønsker I at tallene, ordrene, tilbud eller andet bliver brugt på nye og innovative måder? Ønsker I at data skal indgå i egne systemer og processer? Læs med her, I kan muligvis drage nytte af at få lavet en integration til økonomisystemet. Det fleste ERP systemer har forskellige muligheder for at programmere integrationer.

I nedenstående forklares hvordan du eksempelvis kan få data som f.eks. salgstal eller ordre listet direkte på jeres intranet, forhandler portal, kundeportal eller hvorend du måtte ønske det.

De fleste ERP systemer har et såkaldt API. Et API står for Apllication Programminng Interface, og er med andre ord en software grænseflade, der tillader at software i et system kommunikerer med software i et andet system. Ved at lave et program der kan benytte APIet i jeres økonomisystem, kan I opnå at få data ud af jeres økonomisystem (eller alternativt proppe data ind i det).

Denne metode kan eksempelvis bruges til at få salgstal vist direkte på jeres intranet. Den kan bruges til at får ordre i økonomisystemet til at blive oprettet automatisk i dokumenthåndteringsystemet og meget mere. Når systemerne har gode API’er kan man i teorien udveksle alle mulige informationer på kryds og tværs af systemerne.

E-conomics

Et eksempel på et økonomisystem, som har et omfattende API er E-conomics. Dette API tillader, at man kan hente stort set alle informationer ud af systemet. Bruger I e-conomics har i derfor rig mulighed for at få udarbejdet integrationer, som I kan bruge i netop jeres arbejdsgang. Det kan eksempelvis være at I ønsker at vise information fra systemet på en hjemmeside eller, at I måske ønsker, at der automatisk skal ske noget, når der er få ordre eller for mange ordre.

APIet giver også mulighed for at automatiske processer i eksterne systemer automatisk kan oprette kunder, ordre eller fakturaer i økonomisystemet. Det kan eksempelvis være praktisk hvis webshoppen automatisk skal oprette fakturaer i e-conomics, hvis en knap på hjemmesiden skal udløse tilbud eller hvis f.eks. en automatiseret process i et af jeres systemer automatisk skal sørge for et en ny kunde oprettes i e-conomics. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænserne. Ønsker du at høre mere om integration mellem jeres it-systemer og e-conomics, så giv os blot et ring på 20 64 64 57.

Læs mere om e-conomic integration

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.