Annemette er vores nye GDPR konsulent

In Nyheder by Karsten OlsenLeave a Comment

Vi har fået en ny konsulent i folden. Tag godt imod Annemette, som er jurist og hjælper vores kunder med GDPR. Hun er både sød, rar og rigtig dygtig, og så er hun 100 meter mester i persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Annemette er Cand.jur og supplerer vores hold af konsulenter, der assisterer med rådgivning og praksishjælp indenfor informationssikkerhed. Hun kan bl.a. hjælpe med at gennemgå organisationernes arbejdsgange og vurdere, hvorvidt de overholder reglerne på området.

Hun kan hjælpe med at sikre, at udvekslinger af personoplysninger med tredjeparter sker i henhold til reglerne, og så kan hun hjælpe med at vurdere eller udarbejde databehandleraftaler, privatlivspolitiker, cookiepolitiker, informationssikkerhedspolitikker og meget mere. Hun hjælper også organsiationerne med at udarbejde den lovpligtige fortegnelse over databehandlingsaktiviteter. I samarbejde med de andre konsulenter kan hun endvidere rådgive organisationerne omkring, hvorvidt det er nødvendigt at foretage risikovurderinger, sårbarhedsanalyser osv.

Annemette har arbejdet indgående med GDPR igennem de seneste 2 år og har erfaring på området i forbindelse med hendes GDPR arbejde for en række prominente virksomheder og organisationer.

GDPR konsulent
Annemette er vores nye GDPR konsulent og jurist

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.