Microsoft partnerskab

In Nyheder by Karsten OlsenLeave a Comment

Vi er glade for, at Sanocast nu er blevet Microsoft Partner. Det giver os nemlig flere fordele; vi får bl.a. lettere adgang til ny viden, og at vi bliver bedre til at udvikle solide skræddersyede løsninger til vores kunder.

Det betyder også, at vi får adgang til at udgive på Microsofts online markedspladser – Azure Marketplace, AppSource og Microsoft Store. Og endelig bliver vi bedre til at levere .net programmering.

Vore kunder sætter pris på, at vi er godt uddannet indenfor vores fagområde. For os er det vigtigt, at kunderne har tillid til, at vi kan løfte deres udfordringer og give dem de bedste it-løsninger. Det er vigtig, at kunderne trygt kan vælge os som en sikker samarbejdspartner, og partnerskabet med Microsoft er med til at cementere dette.

Udover partnerskabet med Microsoft er der flere andre grunde til at virksomheder trygt kan vælge Sanocast. Vi har eksempelvis en lang række tilfredse kunder.

De mange succesfulde kundecases vidner om glade kunder, og vi giver gerne referencer ved anmodning. Alle vores konsulenter har i øvrigt længere videregående uddannelser, og selve virksomheden har selvfølgelig også omfattende forsikringer, som minimerer kundens risiko, hvis uheldet er ude, eksempelvis professionel rådgiver ansvarsforsikring.

Sanocast er Microsoft Partner. Partnerskabet giver adgang til vigtig viden om microsoft teknologier og det giver en række fordele, som i sidste ende kommer kunderne til gode.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.