Lukket – Job: Junior softwareudvikler .Net/Javascript

In Nyheder by Karsten OlsenLeave a Comment

OPDATERING 09-05-2023: Jobbet er blevet besat.

Opslået: 4. April 2023

Hos Sanocast vækster forretningen og vi har nu behov for at få en ny udvikler med på holdet.

Her har du en unik mulighed for at arbejde med spændende projekter hvor du kommer til at være med i alle faser af skabelsesprocessen og hvor du kommer tæt på brugerne.

Lidt om dig..

Vi søger en programmør, som skal arbejde med webudvikling, database-, backend- og frontendudvikling. Vi forestiller os at du måske er nyuddannet eller har 1-5 års erfaring med softwareudvikling. Du er måske datamatiker, datalog eller autodidakt.

Den ideelle kandidat har erfaring med .Net og Javascript. I rollen vil du arbejde med en del forskellige teknologier, og kendskab eller erfaring med en eller flere af nedenstående vil være et plus. Det er er dog ikke nødvendigvis et krav. Det vigtigste er at du er skarp, lærenem og har interesse og mod på at lære mere.

Teknologier:

  • .Net Core
  • Javascript og frameworks som f.eks. React.Js, Node.js, NPM
  • Sql Server / Azure Sql Server
  • Docker
  • Udvikling af løsninger til Office 365, f.eks. webløsninger eller VBA.
  • I mindre grad andre databaser

En mindre del af arbejdet vil involvere kundekontakt og du skal derfor være kundeorienteret og servicemindet.

Lidt om os

Sanocast hjælper virksomheder med digitalisering. Vi assisterer ved at udvikle skræddersyede, effektive og værdiskabende løsninger. Sammen med kunderne udvikler og vedligeholder vi kundernes egne systemer.

Hos Sanocast elsker vi at kode og gøre vores kunders idéer til virkelighed. Vores kunder er idérige, og de har ofte mange ønsker til videreudviklingen af løsningerne. Vores fornemste rolle er at skabe nyt og forbedre deres eksisterende systemer.

Vi har kunder som f.eks. Ørsted, Aarhus universitet, Business Danmark og mange andre store og små virksomheder.

Hos Sanocast går vi op i at skabe en arbejdsplads hvor der er en sund balance mellem arbejde og fritid. Der er fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde. Vi har et godt sammenhold, en uformel kultur og “lejlighedsvise fredagsbarer”.

Virksomheden er privat ejet og har eksisteret og vækstet siden 2015. Vi har i dag mange tilfredse kunder som bruger os som deres eksterne udviklingsafdeling.

Rollen

Din hverdag vil foregå blandt et lille passioneret hold af udviklere og i tæt dialog med kunderne.

Du vil skulle arbejde tæt sammen med nogle af de andre udviklere på holdet, og du vil altid have mulighed for at sparre med kollegaerne.

Du vil få stor indflydelse på den tekniske udformning af løsningerne, men du vil også altid kunne trække på den løsningsarkitekt/seniorudvikler som vil være tilknyttet dit projekt.

Vi tilbyder et ansættelse i en vidensvirksomhed med gode muligheder for udvikling i et stærkt fagligt miljø. Her finder du et afvekslende job med spændende udfordringer. Det er i høj grad muligt at tilpasse arbejdsforholdene til din dagligdag. Stillingen er fuldtid med fast månedsløn på funktionærvilkår. Der er frokostordning og diverse andre goder.

Hvis du mener at dette job er noget for dig, så send gerne dit CV og en ansøgning til Karsten Olsen, info@sanocast.dk inden 15. maj 2023. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakt Karsten på tlf. 20646457.

Sanocast medarbejdere i gang med en opgave

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.