SFG har brug Sanocast til automatisering af arbejdsgange

Servicefirmaet Globel

Dialog, omhyggelighed og fleksibilitet

Servicefirmaet Globel er et firma med to primære forretningsområder, rengøring og ejendomsservice. Firmaet går op i at levere service i høj klasse og prøver bedst muligt at matche kundernes behov og forventninger. Man kan vælge mellem enkelte ydelser eller sammensætte sin helt egen pakke alt efter ens behov og budget.

Teknologier anvendt: Excel, VBA, Microbizz og Danløn

Case

SFG har haft besvær med at minimere deres tid på lønprocesser og gøre arbejdsgangen hurtigere

Resultater

SFG tog kontakt til Sanocast for at få hjælp til optimering af arbejdsgange omkring løn og udvikling af it-systemer for at spare tid på løn processerne. 

Personalet bruger et system kaldet MicroBizz, en skytjeneste til opgave- og projektstyring. De bruger dette system til at registrere den tid, der arbejdes for deres kunder. Systemet udarbejder en rapport, som viser et løn grundlag, dog skal der foretages mange beregninger og kontroller, førend at alle tal kan overføres til Danløn, hvilket er en proces, som har været meget tidskrævende for SFG.

Sanocast har bidraget med at programmere en excel komponent, som gør deres arbejdsgang meget hurtigere - på blot 15 minutter er opgaven klaret.

Portræt af Lars fra SG har brugt Sanocast til optimering af interne processer. Sanocast har programmeret en løsning der digitalierer arbejdsgange i løningsbogholderiet

“Sanocasts medarbejdere er super behagelige at samarbejde med. De har stor forståelse for tilgangen til at håndtere it udfordringer. Jeg vil naturligvis kontakte dem igen, når vi får lignende problemstillinger i fremtiden.”
- Lars Globel, Adm. Direktør, SFG A/S

Portræt af Lars fra SG har brugt Sanocast til optimering af interne processer. Sanocast har programmeret en løsning der digitalierer arbejdsgange i løningsbogholderiet