Brødrenes Autodele

Bilejernes første valg og værkstedernes foretrukne partner

Brødrenes Autodele er en grossist med reservedele til over 400 bilmodeller. Virksomhedens mission er at finde den bedste løsning til deres kunder, bidrage til den igangværende succes for bilværksteder og hjælpe dem med at vinde loyale og tilfredse kunder.

Teknologier anvendt: Excel, VBA, C#

Case

En ændring af prislister efter installation af et nyt it program har skabt udfordringer

Resultater

Sanocast har programmeret en excel komponent, som gør at Brødrenes Autodele med et klik, kan ændre prislisterne, og det har medført at behandling af varelister i forbindelse med upload til webshop nu kan ske meget hurtigere og nemmere. 

Før kunne virksomheden komme til at give alt for meget rabat, således at de faktisk fik tab ved salg af nogle varer. Denne intelligente excel løsning har gjort det muligt at udregne deres max rabat på varer, hvilket bestemmer, hvor meget rabat der kan gives på en bestemt vare til en kunde.


“Samarbejdet med Sanocast har været rigtig godt, og de har formået at levere en effektiv løsning på få timer, som har sparet mig en masse tid. Man kommer også hurtigt i kontakt med den medarbejder, som man skal bruge til at udføre opgaven.”

- Andreas Hansen, indkøber, Brødrenes Autodele.

“Jeg vil vælge Sanocast, når jeg i fremtiden skal have hjælp til excel udvikling.”
- Andreas Hansen

Image