Stanislawow substation - Digitalisering af arbejdsgange hos ELTEL

Eltel Networks

Eltel sikrer livslinjerne i det moderne samfund

De holder gang i samfundet ved at sikre, at erhvervskunder til enhver tid kan opretholde el- og kommunikationsforbindelser. På den måde sørger de for, at deres kunder er forsynet med de forbindelser, der er nødvendige, for at få samfundet til at køre rundt.

Teknologier anvendt: Excel og VBA

Case

Nye standarder vedr. indregning af leasingaftaler (IFSR16) betød at ELTEL hver måned skulle til at aflægge rapportering om en meget stor portefølje af leasing aktiver til organisationens europæiske hovedkontor.

Resultater
Sanocast has assisteret Bent Poulsen og Eltel med digitalisering og programmering af excel løsning

ELTEL har blot i Danmark mere end 500 leasede biler i deres bilpark og IFSR16 rapportering er ikke en triviel opgave for organisationen. Rapporteringen er omfattende, og det blev estimeret at opgaven, hvis den skulle klares manuelt ville tage mere end 1 dag om måneden. Det fik ELTEL til at hyre Sanocast ApS til at lave en automatiseret løsning, som kunne gøre processen automatiseret og mindre tidskrævende.

ELTEL har fået udviklet en mindre udvidelse til Microsoft Excel, som kan assistere med rapportering og på det danske kontor tager hele processen nu kun omkring 1 time hver måned. Systemet konsoliderer oplysninger fra leasing-leverandørerne med organisationens eget register over køretøjer, og løsningen kan på den måde generere en passende og effektiv IFSR16 rapportering. Som en bonus har ELTEL i øvrigt fået mindsket fejl, for nu gør programmet brugeren opmærksom på evt. fejl i data. Et eksempel på dette er eksempelvis når der er uoverensstemmelse mellem de forskellige registre. Samlet set vurderer Fleet Manager Bent Poulsen at løsningen har sparret ELTEL for betydelige omkostninger og frigjort ressourcer, som kan bruges på andre værdiskabende opgaver.


”Vi er glade for at vi valgte Sanocast som udviklingspartner. Vi havde en god business case, og vi var klar på at investere. Nogle er måske bekymret for om skræddersyet udvikling er dyrt, men det har ikke været tilfældet her. Jeg er sikker på investeringen hurtigt bliver tjent hjem igen. Vi havde tiltro til at Sanocast kunne løse opgaven og i Sanocast har vi fundet en samarbejdspartner der kan lytte og sætte sig ind i vores verden. Investeringen i samarbejdet med Sanocast har været særdeles god.”
- Fleet Manager Bent Poulsen, ELTEL Networks
Bent Poulsen

Ønsker I assistance? Kontakt os for yderligere information

En indledende snak kan give jer svar på konkrete spørgsmål samt overblik over muligheder og økonomi. Vi rådgiver meget gerne på et kaffemøde, et online-møde eller via en snak over telefonen. Det er selvfølgelig uden beregning. Ring 20646457 eller udfyld formen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Få en gratis foranalyse

Lad os tage en uforpligtende snak om jeres behov. Et møde og et efterfølgende oplæg kan give jer indsigt i hvordan vi kan hjælpe samt overblik over økonomien i projektet.

Image