Image

Realkredikonsulenten

Eksperter der står på din side

Realkreditkonsulenten er et konsulentfirma som yder professionel og kompetent rådgivning om bolig- og realkreditlån.

Kompetencer:
Backend og Databaseprogrammering

Case

Realkreditkonsulenten har et avanceret system, som konstant overvåger obligations-kurserne for alle de danske realkreditlån. Systemet udregner diverse parametre, som bruges til at vurdere hvorvidt, det er rentabelt for kunderne at omlægge eller re-finansiere lån. Systemet var oprindeligt en række delvist manuelle processer.

Resultater
Image

Sanocast har assisteret med rådgivning og med at lave en løsning som automatiserer diverse processer, således at Realkreditkonsulentens nye lånovervågningsprodukt kan udbredes til langt flere kunder.
Resultatet er at Realkreditkonsulenten idag har et system, hvor kunderne selv kan tilmelde sig automatisk lånovervågning, og derved modtage besked ligeså snart, at det er gunstigt for dem at re-finansiere netop deres lån.

Sanocast har både hjulpet med analyse og løsningsdesign samt egentlig implementering. Vi har eksempelvis programmeret frontend og backend udvidelser i forbindelse med de eksisterende systemer.
Sanocast har stået for bistand i forbindelse med serverprodukter og datacenter, samt programmering af den bagvedliggende database. Sanocast har også hjulpet med at få de avancerede beregninger til at virke i et storskala setup.

Image