Samarbejde om .Net udvikling

Make platform programmør
- Læn dig tilbage og lad os klare dine workflows

Assistance til automatiseringer vha. Make.com og Integromat.

Start dit projekt i dag ››

Læn dig tilbage, slip for hovedpinen og lads os hjælpe med automatiseringer på din Make platform

Make platformen kan give nye muligheder, men det kan også blive komplekst. Har du oplevet at side fast? Har du været i tvivl om hvordan dit workflow virker eller hvordan du kan komme videre med et af jeres workflows? Slip for ondt i maven og få assistance fra en professionel programmør.

Lad os optimere dine Make workflows. Vi rådgiver om hvordan Make kan bruges og vi implementerer gerne de ændringer der er nødvendige for jer. 

Assistance fra vores udviklere

Vores konsulenter er fokuserede på at forstå dine arbejdsprocesser og din forretning, så du kan få en Make løsning der tilgodeser alle jeres behov. Alle vores udviklere taler dansk og du kan trygt fortælle om hvordan du ønsker jeres automatisering. Vi kan hjælpe med at lave stort set alle slag workflows og løsninger. Det kan f.eks. være udsendelse af spørgeskemaer når en kunde registreres i CRM system eller løbende overvågning af kunder i CRM og meget mere.

Programmørerne hos Sanocast har specialiseret viden og erfaring med Make-platformen, hvilket sikrer at du får effektive og optimerede løsninger.

Make.com udvikler
Lad os udvikle sammen

I os får I en samarbejdspartner der har fokus på at lave effektive og rentable løsninger som giver stor værdi for jer. 

Book et opkald ››
Erfaring og ekspertise
Tilpassede løsninger
Tids- og omkostningseffektivitet
Support og vedligeholdelse
Sikkerhed og pålidelighed

✔️ Forbedret compliance
✔️ Genkendelighed og tryghed
✔️
Brugervenlighed
✔️
Større sikkerhed
✔️
Gode integrationsmuligheder

Innovation og fremtidssikring

Sanocast er på forkant med de nyeste teknologier og trends indenfor automatisering og programmering. Vi sørger for, at de implementerede løsninger er skalerbare og nemme at opdatere.

Ved at vælge en programmør fra Sanocast til at assistere med automatisering og workflows på Make-platformen, kan du være sikker på at få en pålidelig, sikker og fremtidssikret løsning, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

Kontakt os for en snak om din Make-løsning

En indledende snak kan give jer svar på konkrete spørgsmål samt overblik over muligheder og økonomi.

Vi rådgiver meget gerne på et kaffemøde, et online-møde eller via en snak over telefonen. Det er selvfølgelig uden beregning.

Ring 20646457 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.