Persondataforordningen kræver at der er fokus på bla. databehandleraftaler

Nyt samarbejde om persondataforordningen

In Nyheder by Karsten OlsenLeave a Comment

Sanocast har igennem længere tid rådgivet virksomheder om it-sikkerhed og persondatalovgivning. I 2017 har det specielt været rådgivning om den nye persondataforordning, som der har været efterspurgt.

Persondataforordningen, som giver EU borgerne øgede rettigheder omkring databeskyttelse er allerede trådt i kraft. Virksomhederne har dog frem til d.25. maj 2018 til at blive klar. Forordningen giver virksomheder og organisationer nye forpligtigelser. Lovgivningen gælder for stor set alle danske virksomheder og organisationer, og der er mange, der i øjeblikket har travlt med at finde ud af, hvilken konsekvens reglerne har for deres organisation.

Sanocast er certificeret i forordningen igennem det internationale certificerings organ, It-Governance, men vi ønsker at blive endnu skarpere. Vi har derfor valgt at indgå i et nyt strategisk samarbejde.

Samarbejde

Det drejer sig om et samarbejde med Daniella Maria Hedehøj, advokat med speciale i persondata og compliance, og Nilgün Aydin, advokat med speciale i HR jura og persondata.

Vi tilbyder en rådgivning, der kommer 360 grader rundt, så I kan få praktisk forståelse for de nye regler og deres relevans for netop jeres virksomhed, hjælp til at afdække præcis, hvor I skal sætte ind for at overholde de nye regler og hjælp til at I kommer i mål med selve implementeringen – en fase, hvor virksomheden ofte bliver overladt til sig selv.

I dialog med din virksomhed, tilpasser vi vores rådgivning, så den passer til jeres ønsker og behov. Vi hjælper eksempelvis med at gennemgå jeres data, systemer, processer, aftaler og dokumentation. Vi kan hjælpe med at udarbejde politiker, instrukser, trusselvurderinger, databehandleraftaler og meget mere.

Ønsker du rådgivning eller hjælp til at implementere persondataforordningen i din organisation eller virksomhed, så læs mere om vores 360 graders gennemgang eller giv os et ring på telefon 20 64 64 57.

360 graders gennemgang

Vores 360 graders gennemgang får jer sikkert i mål med persondataforordningen. Vi afdækker hvad reglerne betyder for jer. Den resulterende handleplan fungerer som en tjekliste for hvor I skal sætte ind!

Læs mere

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.