.NET PROGRAMMERING


Brug os til udvikling af solide og sunde systemer. I os får du en samarbejdspartner der kan løfte dine visioner til virkelighed. Vi leverer hurtigt og sørger for høj kvalitet i de udviklede systemer. Når du bruger os får du systemer der er veldokumenterede og har høj stabilitet.

Sanocast hjælper med .NET programmering indenfor en række forskellige felter. Hos os kan du enten overlade hele udviklingsopgaven til os eller alternativt leje en udvikler og selv sørge for ledelse af dit udviklingsprojekt.

Brug os til :
 • Webudvikling
 • Integrationsløsninger, f.eks. udnyttelser af API'er i standardsystemerne
 • Windows Applikationer
 • Microsoft Office Add-In udvikling
 • Backend udvikling f.eks. webservices, API'er, databaseprogrammering eller andet
 • Programmering af apps


 

LEJ EN UDVIKLER

Du står selv for projektledelse og vores programmør gør som I ønsker. Du bestemmer eksempelvis om der skal bruges mere eller mindre tid på test og hvilke opgaver der er de vigtigste. Programmøren bistår med faglige kompetencer og sparrer med dig undervejs.


SANOCAST
LØSER DINE UDVIKLINGS
OPGAVER

OVERLAD HELE PROJEKTET TIL OS

Vi tager sammen ansvar for alle faser og discipliner fra analyse, planlægning, udvikling, test, idriftsættelse vedligeholdes osv. Vi leverer god projektledelse og dygtige programmeringskompetencer og vi sørger for at udvikle løsninger der virker og som er rentable.
I er
med hele vejen og vi sørger for en løbende rapportering, så vi hele tiden kan forventningsafstemme og få udviklet løsningen til jeres ønsker og behov.


 

WEBUDVIKLING
HVORDAN?


Vi har en lang erfaring med udvikling af webløsninger. Vi kan eksempelvis hjælpe med .NET programmering og andre aspekter af din webapplikation herunder, f.eks. ASP.NET udvikling, JavaScript, Angular osv.
Vi er eksperter i udvikling af ASP.NET-løsninger samt daglig support, optimering og løsning af vedligeholdelsesopgaver.

Eksempler:

  1. Design og udvikling af webapplikationer, MS-Office add-ins samt desktopapplikationer
  2. Udvikling af ASP.NET back-end-systemer og -portaler
  3. Support-setup til løsning af daglige vedligeholdelsesopgaver
  4. Dedikeret ASP.NET-projektleder


  Sql Server .Net Entity Framework HTTP REST HTML MVC Javascript Asp.Net Windows Communication Framework Windows Presentation Framework Integration Services Stored procedures DTSX pakker Webservices Typescript Bootstrap Webforms Winforms Angular jQuery Azure T-Sql HTTP Linq SOAP SSIS CSS WCF