.NET PROGRAMMERING


Brug os til udvikling af solide og sunde systemer. I os får du en samarbejdspartner der kan løfte dine visioner til virkelighed. Vi leverer hurtigt og sørger for høj kvalitet i de udviklede systemer. Når du bruger os får du systemer der er veldokumenterede og har høj stabilitet.

Sanocast hjælper med .NET programmering indenfor en række forskellige felter. Hos os kan du enten overlade hele udviklingsopgaven til os eller alternativt leje en udvikler og selv sørge for ledelse af dit udviklingsprojekt.

 • Webudvikling
 • Integrationsløsninger og API'er
 • Windows Applikationer
 • Microsoft Office Add-In udvikling
 • Backend udvikling
 • Databaseprogrammering
 • Programmering af apps

 •  

  DU BESTEMMER

  LEJ EN UDVIKLER

  Du står selv for projektledelse og vores programmør gør som I ønsker. Du bestemmer eksempelvis om der skal bruges mere eller mindre tid på test og hvilke opgaver der er de vigtigste. Programmøren bistår med faglige kompetencer og sparrer med dig undervejs.

  OVERLAD HELE PROJEKTET TIL OS

  Vi tager sammen ansvar for alle faser og discipliner fra analyse, planlægning, udvikling, test, idriftsættelse vedligeholdes osv. Vi leverer god projektledelse og dygtige programmeringskompetencer og vi sørger for at udvikle løsninger der virker og som er rentable.  Når I bruger os får I både en konkurrencestærk pris og I betaler kun for forbrugt tid. Vi arbejder hverken med abonnementsordninger eller andre former for bindinger (Medmindre I ønsker det). Skal I kun bruge os et par uger om året, så er det kun det I betaler for.

  Vi udvikler almindeligvis på timebasis. Det betyder at du kun betaler for den tid der bliver brugt og at vi hurtigt kan ændre retning hvis det bliver nødvendigt. Vi aftaler løbende plan og scope for projektet. For hver delopgave giver vi tidsestimater og når vi er igang med udviklingen modtager i løbende rapportering forbrugt tid.


  ET TYPISK UDVIKLINGSPROJEKT
  PÅ TIMEBASIS


   


  KOMPETENCER

  Vores konsulenter er højt kvalificerede. De er ikke blot fagligt dygtige, men har også stor erfaring med at sætte sig i kundens sted og er gode til at identificere de vigtigste forretningsbehov. Vi sætter en ære i at udvikle stabile effektive løsninger. Vi er vilde med elegant, fejlfri og perfekt kode, men det der er vigtigst for os er at løsningen giver jer værdi.
  .Net udviklerne har erfaring med en lang række teknologier, teknikker og metoder. De fleste har en videregående uddannelse indenfor softwareudvikling eller datalogi. Hvis projektet kræver kompetencer, som vi ikke besidder er vi ikke bange for at sætte os ind i noget nyt eller indgå samarbejde med eksterne parter hvis I ønsker dette.

  Sql Server .Net Entity Framework HTTP REST HTML MVC Javascript Asp.Net Windows Communication Framework Windows Presentation Framework Integration Services Stored procedures DTSX pakker Webservices Typescript Bootstrap Webforms Winforms Angular jQuery Azure T-Sql HTTP Linq SOAP SSIS CSS WCF

  WEBUDVIKLING
  HVORDAN?


  Vi har en lang erfaring med udvikling af webløsninger. Vi kan eksempelvis hjælpe med .NET programmering og andre aspekter af din webapplikation herunder, f.eks. ASP.NET MVC udvikling, JavaScript, Angular osv.
  Vi er eksperter i udvikling af ASP.NET-løsninger samt daglig support, optimering og løsning af vedligeholdelsesopgaver.

  Eksempler:
  • Design og udvikling af asp.net webapplikationer, MS-Office add-ins samt desktopapplikationer
  • Udvikling af .net back-end-systemer og APIer
  • Support-setup til løsning af daglige vedligeholdelsesopgaver
  • Dedikeret projektleder


  Kontakt os

  En indledende snak kan give jer svar på konkrete spørgsmål samt overblik over muligheder og økonomi. Vi rådgiver meget gerne på et kaffemøde, et online-møde eller via en snak over telefonen. Det er selvfølgelig uden beregning. Ring 20646457 eller udfyld formen nedenfor så kontakter vi dig hurtigst muligt.